Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 26.02.2014.

Na Novozagrebačkoj tribini Željko Špoljar predstavlja 'Književnu groupie'

U četvrtak 27. veljače 2014. s početkom u 18:30 sati u Knjižnici Vjekoslava Majera povodom predstavljanja knjige Pavla Svirca "Književna groupie" gostuje Željko Špoljar.

Knjigu će predstavit Željko Špoljar, Tomislav Čadež, Boris Rašeta, Ivan Ožegović, a moderatorica tribine je Maja Hrgović.


**

U biblioteci Arteist istoimenog portala - Arteist hr. objavljena je "Književna groupie" Pavla Svirca (pseudonim), satira hrvatskog kulturnog života dvijetisućitih. Knjiga je to nerijetko vrlo zabavnih zapisa sa susreta s piscima, urednicima, novinarima, kulturnih manifestacija... Pri tome autor ne štedi ni samoga sebe" stavljajući se na prvu liniju satiričnog udara, spremno ogoljujući svoje neglamurozne podbačaje, intelektualne, socijalne i (osobito) ljubavne, izlažući se i (samo)ironiji.

Željko Špoljar javio se u književnosti  prozom "Moj brat Feliksa Krull", "Hrvatska balada"...  svojim je djelima zapažen  i nagrađivan, a 2013. dobitnik  je nagrade za neobjavljen roman "Drago Gervais"  - za "Štakorbar". Aktivan je na portalu Arteist hr.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –