Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 23.03.2006.

Neos predstavlja knjižarski sustav Insight na Oracle Partner Solution Summitu

Jačanje konkurencije, kao i turbulentno i zahtjevno tržište, postavljaju visoke zahtjeve u poslovanju. Na Oracle Partner Solution Summitu najbolji članovi Oracle partnerske mreže u Hrvatskoj predstavit će poslovna rješenja namijenjena potrebama svakodnevnog poslovanja. Tako će i zagrebačka tvrtka Neos predstaviti Insight – poslovno informacijski sustav namijenjen knjižarskoj industriji, posebno pogodan za nakladnike, distributere knjiga i knjižare.

Tvtka Neos razvila je sustav Insight korištenjem iskustava u suradnji s tvrtkama koje se bave distribucijom, veleprodajom i maloprodajom. Insight je namijenjen i optimiran za knjižarsku industriju, a kako je namijenjen za različite vrste artikala omogućuje njegovu primjenu i u tvrtkama s maloprodajnim lokacijama na kojima se uz knjige prodaju i različiti drugi artikli, uključujući i usluge (npr. knjižara i papirnica s uslugom fotokopiranja).

Razvoj sustava podržan je i djelomično financiran od strane Matra odsjeka nizozemskog Ministarstva vanjskih poslova i Zaklade za Srednjoeuropske i Istočnoeuropske knjiške projekte (CEEBP) koji su tokom razvoja prepoznali prednosti koje sustav donosi knjižarskoj industriji.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –