Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 09.09.2010.

Nova školska godina u Centru za kreativno pisanje!

Centar za kreativno pisanje poziva vas da započnete novu školsku godinu tako što ćete se latiti posla i sve one krasne misli i ideje koje potajice čuvate u glavi, staviti na papir.

Uz već stare i prokušane radionice kratke priče, romana, drame, poezije... možete iskušati nove radionice - novinsku radionicu i radionicu uređivanja časopisa.

Što o svemu kažu u Centru, pročitajte u sljedećim retcima:

Ljeto je pri kraju i vrijeme je da počnemo pisati. A za one koji su ljeto iskoristili da dovrše svoj roman, dramu ili zbirku priča pravi je trenutak da to podijele s nama i objave u našem novom online casopisu. Ili možda knjizi koju ćemo vam pomoći objaviti.Počele su prijave i upisi u naše radionice kreativnog pisanja. ...

Još jednom ćemo pisati i čitati zajedno, a vodit će nas Miroslav Mićanović, Tomislav Zajec, Jagna Pogačnik, Marinko Košćec, Milana Vuković Runjić, Tomislav Kuzmanović, Goran Ferčec i Branko Čegec.

Ove smo godine pripremili i "Novinarsku radionicu" s Karolinom Lisak Vidović.
Ako Vas zanima na koji to način novinarstvo oblikuje naše nazore i naš svijet, te u čemu su njegove draži i opasnosti prijavite se što prije.

I još jednu novu, jednako zanimljivu, "Radionicu uređivanja časopisa".

Zajedno ćemo uređivati naš novi, online časopis. Krenut ćemo od početne ideje i koncepcije pa čak i samog naziva časopisa. Kroz urednički rad prolazit ćemo sve korake i stadije nastanka časopisa. Od poziva autorima na suradnju, rada na tekstu, suradnje s autorima, osmišljavanja i izrade vizualnog identiteta časopisa u suradnji s grafičkim i web dizajnerima, pripreme teksta za objavljivanje, načina financiranja časopisa do registracije, promocije i recepcije časopisa. Po završetku radionice imat ćemo gotov proizvod: online časopis za književnost u izdanju Centra za kreativno pisanje.

I još puno, puno iznenađenja koja morate sami otkriti.

Potražite nas na www.cekape.com, prijavite se, zovite ili jednostavno dođite.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –