Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 18.10.2017.

Predstavljanje knjige Marine Vujčić 'Pitanje anatomije'
Održava se
20.10.2017. u 19h

Predstavljanje nove knjige Marine Vujčić "Pitanje antomije" (Hena com, 2017) održat će se u petak 20. listopada u 19 sati u caffe baru Botaničar u Zagrebu (Trg Marka Marulića 6).

Knjigu će predstaviti: Jagna Pogačnik (promotorica), Tanja Tolić (urednica), Vesna Tominac Matačić (glumica) i Marina Vujčić (autorica).

U svojem šestom romanu, "Pitanje anatomije", Marina Vujčić kao temu opet uzima usamljenike, čudake. Ono što se isprva čini kao komedija karaktera i situacije, brzo će se pretvoriti u introspektivnu vivisekciju dva usamljena ljudska bića. Marina Vujčić svojim pričama otima svakodnevni život banalnosti i zaboravu; iz „prosjeka“ izvlači slike, priče i ljude koji se potom duboko usijecaju u čitateljski imaginarij. U pitanju je autorica koja precizno, izbrušenim stilom, finom ironijom i vještinom pisanja razotkriva sve ono što mislimo i osjećamo. I, naravno, skrivamo.

Marina Vujčić

Pitanje anatomije

  • Hena com 09/2017.
  • 280 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532591798
  • Cijena 119.00 kn

Neobičan oglas objavljen u Večernjim novostima spojit će dvije potpuno različite osobe. Inženjera koji dobro živi od slučajnog izuma i bankarsku službenicu koja ima kredit u švicarcima, propali brak i oženjenog ljubavnika. Ono što se isprva čini kao komedija karaktera i situacije, brzo će se pretvoriti u introspektivnu vivisekciju dva usamljena ljudska bića.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –