Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 06.05.2009.

Predstavljanje novog časopisa za kulturu - 'Kupusova lista'
Održava se
07.05.2009.

Predstavljanje novog časopisa za kulturu - 'Kupusova lista', održat će se u četvrtak, 7. svibnja, u 11:30 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu.

'Kupusov list' predstavit će: Nataša Govedić, teatrologinja, Branislav Oblučar, književni kritičar i Ivan Kralj, urednik.

Hrvatsko tržište kulturnih časopisa bogatije je za novi naslov – Mali prst, nositelj kulturnog portala Kupus.net otisnuo se i u tiskane vode, te čitateljima isporučio prvi broj – 'Kupusova lista'.

Pilot-broj uređen je kao svojevrsni almanah urbane kulture, revizija i problemska razrada kulturne 2008. godine, iz pera autora kao što su Dragan Klaić, Nataša Govedić, Predrag Lucić, Boris Rašeta, Božidar Alajbegović, Zvonimir Dobrović, Asja Bakić, Marko Sjekavica... Glavni urednik "Kupusova lista" je Ivan Kralj, koji s Brunom Razumom supotpisuje i cjelokupni vizualni identitet.

Prvi broj tiskan je na osamdeset stranica, u nakladi od tisuću komada, i trenutačno se može kupiti samo u opskrbljenijim zagrebačkim knjižarama (Profil, Vuković & Runjić, Superknjižara, Booksa) ili izravnom narudžbom od izdavača putem stranice www.kupus.net.

"Kupusov list" sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –