Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.11.2010.

Profil na 33. međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber

Profil će i ove godine na Interliberu predstaviti brojne autore svojih uspješnica te nova književna izdanja koja će se čitati ove i sljedeće godine. Na više od 412 m2 svog prostora u 5. i 6. paviljonu Profil će biti domaćin svim ljubiteljima domaće i strane knjige koji žele saznati više o novim trendovima u književnosti te zbivanjima u školskoj literaturi.

Osim zbivanja u 5. i 6. Paviljonu, gdje će biti osigurani popusti do 70%, u vanjskom šatoru Profil nudi totalne raprodaje, gdje će se moći pronaći knjige za samo 3 kune, a pri čemu će od svake prodane knjige kuna biti uplaćena Udruzi RTL pomaže djeci.

Profil će razveseliti sve svoje kupce, koji će dobiti poklon bon pomoću kojeg će moći pogledati film Arthur 3: Rat dvaju svjetova u CineStaru za samo 20 kn, u slastičarnici Horak uz jedan kupljeni kolač drugi dobivaju gratis, a u Meblu imaju popust do 20% na odabrani asortiman.

U organizaciji Profila na ovogodišnji Interliber stiže Marina Fiorato, autorica velikog hita „Puhač stakla s Murana“, čiji je novi roman „Gospa od badema“ preveden u Profilovom izdanju. Bestseler o slatko-gorkom okusu ljubavi zacijelo će osvojiti srca čitatelja, kao i njegov prethodnik.

Osim Fiorato, u organizaciji Profila posjetitelji će moći prisustvovati susretima s Mani Gotovac, koja će predstaviti knjigu „Fališ mi“, Kornelijom Benyovsky Šoštarić koja će kroz „Zeleni kvadrat“ upoznati čitatelje s čarima vrtlarsta, mladom Vukovarkom Ivanom Simić Bodrožić, o čijoj je uspješnici „Hotel Zagorje“ vode mnogobrojne polemike. Lejla Kažinić Kreho i Renata Sopek otkrit će kako biti „Zdrava i fit“ uz prehrambene savjete te tjelovježbu, Mirjana Krizmanić upoznat će nas sa „Životom s različitima“, a Ljubica Uvodić Vranić povesti u „Avanturu osobne promjene“.

Školski odjel Profila obilježit će 80 godina života i 60 godina rada dr.sc. Dragutina Rosandića te predstaviti njegovu novu knjigu „Učitelj učitelja“,  predstavit će se i nova edukativna slikovnica namijenjena roditeljima, djeci, odgajateljima i svima onima koji sudjeluju u pripremi djeteta za polazak u prvi razred osnovne škole - „Škola? Pa što!“

Osim promocija i književnih susreta, Profil je pripremio nova izdanja koja će se u prodaji prvi puta naći upravo na Interliberu - novi hit Cecilije Ahern - „Dar“, koji će nas podsjetiti na stvari koje su doista bitne u životu, poput prijateljstva i ljubavi te novi roman autorice velikog književnog hita - „Žena vremenskog putnika“, Audrey Niffengger - „Njezin strašni sklad“ - čarobni roman o ljubavi, tajnama i žilavosti života.

Izdvajamo još neke od naslova koji će se moći po prvi puta u prodaji pronaći u Profilovom prostoru na Interliberu: „Kišni paviljon“ Vikrama Setha, „Ministarstvo posebnih slučajeva“ Iana Englandera, „Trinitas“ Ivana Supeka, „Metamorfoze znanstvene fantastike“ Darka Suvina, „Zločesti tekstovi“ S.P. Novak, „Vladari iz sjene“ Jima Marrsa itd.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –