Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.02.2014.

Promocija knjige 'Vrijeme je za gozbu' Veljka Barbierija
Održava se
10.02.2014.

Promocija knjige Veljka Barbierija "Vrijeme je za gozbu", jedinstvenog spoja lijepe književnosti i gastronomije, održat će se u ponedjeljak 10. veljače u atriju Muzeja Mimara u Zagrebu (Rooseveltov trg 5).

O knjizi će uz Veljka Barbierija govoriti recenzent Željko Ivanjek, kritičar Tonko Maroević i urednik Velimir Visković.

Nakon promocije naš će ugledni gastronom i pisac otvoriti izložbu fotografija Nakon gozbe.

"Vrijeme za gozbu" svojevrsna je povijest gastronomije koja počinje najstarijim elementarnim jelima, da bi nas postupno vodila prema onim novijim i kulinarski sve sofisticiranijim. Uz svaki recept, Veljko Barbieri, pripovijeda književno stiliziranu priču o jelu, potkrijepljenu i brojnim kulturno-povijesnim podacima. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –