Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.07.2012.

Promocija novog romana Marijane Perinić 'Šaka suza, vrića smija'
Održava se
10.07.2012.

Promocija novog romana Marijane Perinić "Šaka suza, vrića smija" (CeKaPe, 2012) održat će se u utorak 10. srpnja 2012. u 20:00 sati, u klubu Pepermint u Zagrebu (Ilica 24).

Knjigu će predstaviti:

Jagna Pogačnik, urednica
Milana Vuković Runjić
i autorica, Marijana Perinić

Voditeljica programa je Iva Šulentić.

Svoj su dolazak potvrdile relevantne osobe iz svijeta kulture i show biza među kojima: TV voditeljica Sandra Križanec, modni dvojac Envy Room, manekenka Petra Friganović, novinar Zoran Šprajc, spisateljica Merita Arslani, komičar Mario Petreković, te brojne druge.


Nakon značajnog uspjeha koji je ostvarila sa svojom prvom knjigom, zbirkom priča sa stand up comedy nastupa "Gore ne može" (Vuković & Runjić, 2010.) Marijana Perinić, hrvatska komičarka napisala je novi roman. Kako je knjiga "Gore ne može" bila prva takvog žanra u Hrvatskoj, autorica je gostovala u brojnim nacionalnim i lokalnim medijima, a zbog velikog interesa publike održane su i promocije u osam gradova Hrvatske: Zagrebu, Šibeniku, Sisku, Zadru, Splitu, Puli, Rijeci i Osijeku.
 
Prvijenac je u potpunosti rasprodan, a novi roman Marijane Perinić "Šaka suza, vrića smija" predstavlja lagano i pitko štivo, idealno za nadolazeće ljetne praznike. Urednica nove knjige je književna kritičarka Jagna Pogačnik, a izdavač Centar za kreativno pisanje.

"Marijana je dobri duh grada Zagreba. Svakog poslijepodneva prošeta Preradovićevom ulicom i popravi raspoloženje svima nama, koje sretne usput. Ulicom korača vedra, nasmiješena, puna optimizma i ljubavi prema životu. Takva joj je i proza, vedra i puna optimizma. Nakon što pročitate ovaj roman osjećat ćete se bolje, a grad Zagreb ćete upoznati iz Marijaninog kuta gledanja. Srećom po nas čitatelje, taj kut gledanja je zaista poseban i drugačiji... i smiješan, vraški smiješan."
Hrvoje Šalković, pisac

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –