Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 16.04.2012.

Rekordan broj sudionika u manifestaciji-akciji 'Zadar čita 2012.'

Zadar se vraća knjizi. Ove godine u 'manifestaciju-akciju 'Zadar čita'' uključio se rekordan broj sudionika, pa se tako u četvrti ‘'Zadar čita'‘ uključilo ukupno 56 udruga, institucija, narodnih knjižnica. Manifestacija ''Zadar čita'' po četvrti put odvija se u Zadru i cijeloj županiji, i traje od 16. do 20. travnja.


***

Četvrti po redu ''Zadar čita'' u organizaciji Gradske knjižnice Zadar započinje u ponedjeljak, 16. travnja, a traje do subote, 21. travnja i donosi bogat program za sve generacije.

Ovogodišnji ''Zadar čita'' ujedno je i najbogatiji po broju sudionika. Čak 17 gradskih institucija, 29 osnovnih i srednjih škola, 10 narodnih knjižnica.

U ponedjeljak, 16. travnja, organiziraju se jutarnja čitanja u ograncima Bili Brig, Ploča, Crno, Arbanasi, središnjoj Knjižnici.

Samo otvorenje manifestacije planirano je za 11 sati, u Multimedijalnoj dvorani GKZD, a predstavit će se knjiga ''Dalmacija - hrvatska ruža svjetova''. Predstavljačće biti: Nenad Cambi, Ivica Maštruko, Tonko Maroević, a voditelji: Jakša Fiamengo i Ante Mihić.

U 18 sati u Ogranku Bili brig održat će se sastanak Kluba čitatelja za mlade.

U 20 sati u Multimedijalnoj dvorani GKZD Ante Mihić vodit će književni susret s predsjednikom Matice Hrvatske, Igorom Zidićem.


Kompletan program ovogodišnje manifestacije "Zadar čita" možete pronaći ovdje.


( tekst prenosimo s prijateljskog nam portala E-Zadar, autorica teksta je Iva Pejković )

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –