Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 03.03.2011.

Riječko predstavljanje zbirke šaljivih priča 'Gore ne može' Marijane Perinić

Predstavljanje zbirke šaljivih priča "Gore ne može" Marijane Perinić održat će se  koju uz polusatni stand-up comedy nastup, u petak 4. ožujka 2011. u 19 sati u prostoru knjižare V.B.Z. Filodrammatica u Rijeci (Korzo 28).

Ova knjiga proizašla je iz trogodišnjih amaterskih stand-up comedy nastupa, a pripovijeda o raznim fenomenima, ljudima i životnim situacijama - onim presmiješnim, komičnim, nebuloznim, iritantnim, kaotičnim, koje nas plaše ili nasmiju do suza ili izbace iz takta.

O autorici:

Marijana Perinić, rođena je 8. 8. 1978. u Šibeniku. Pola je Šibenčanka, pola Zadranka, u svakom slučaju čistokrvna Dalmatinka. Zbog prevelikog broja osmica u datumu rođenja, kaže da je numerološki predodređena za obline. I da protiv toga ništa ne može. Prvi put je ušla u stand-up comedy svijet 2007. godine. Višestruka je pobjednica "Open Mic showa" u klubu Purgeraj, a iza sebe ima preko 100 amaterskih nastupa u zagrebačkim klubovima Boogaloo, Purgeraj, Studio Smijeha, Movie Pub, Kset, te gostovanja u Varaždinu, Velikoj Gorici i Bjelovaru.

2008. godine gostovala je u najpoznatijem stand-up comedy klubu Brass Monkey u Perthu (Australija) i to na hrvatskom jeziku pred australskom publikom. Kaže da joj se ekipa smijala, ali da samo dragi Bog zna kako i zašto.

U istoj osobi danas čuče menadžerica, novinarka, putopiskinja, vodička, komičarka, sestra, kćerka, prijateljica, susjeda, ali i nečija ljubav, tako da joj ljudi često govore da je bolesno svestrana. Magistrirala je na području muško-ženskih odnosa, o čemu najčešće i priča na pozornici, kada svoje brutalno iskrene komentare uspijeva uljepšati svojim šarmantnim, dalmatinskim naglaskom.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –