Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 11.07.2005.

Uskoro u prodaji «Učinkovita naplata potraživanja»

Izdavačka kuća Poslovni zbornik, priprema novi priručnik «Učinkovita naplata potraživanja», koji je namijenjen gospodarskim subjektima i svima koji se u poslovanju susreću s problemom neplaćanja i naplate potraživanja.

U ovom priručniku pronaći ćete odgovore na pitanja kao što su: kako zaključiti poslovnu suradnju i poslovati s minimalnim rizikom, koje instrumente osiguranja plaćanja koristiti ili što poduzeti radi efikasne i uspješne naplate potraživanja? Prikaz je upotpunjen odgovarajućom sudskom praksom značajnom za primjenu pojedinih instituta u ispunjenju ugovorom preuzetih obveza i instrumenata osiguranja plaćanja.

Priručnik «Učinkovita naplata potraživanja: provjereni postupci i tehnike naplate potraživanja u praksi», Poslovni zbornik priprema u knjižnome i elektronskom izdanju na CD-u, koje uz brzo pretraživanje teksta omogućuje ispis primjera dokumenata i njihovu prilagodbu za vlastite potrebe. Autori knjige su Zdravko Momčinović i Zdravko Junačko, suci Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske, te Dragutin Rotar, odvjetnik iz Zagreba.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –