Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.03.2010.

Večer poezije 'Da sam ja netko … !' pjesnikinje Maje Perfiljeve

U sklopu programa Jazz&Art Time!, u Jazz Clubu u Zagrebu, u četvrtak 11. ožujka 2010. u 21h, održat će se večer poezije pod nazivomudruga JAZZart predstavlja večer poezije pod nazivom "Da sam ja netko … !" pjesnikinje Maje Perfiljeve.

U Jazz Clubu je svaki drugi četvrtak u mjesecu posvećen poeziji u interakciji s jazz glazbom. Ovaj četvrtak se radi o malo drugačijoj večeri poezije samim time što je gošća večeri pjesnikinja Maja Perfiljeva. Za ovu prigodu odlučila je pozvati nekoliko gostiju iz raznih glazbenih i pjesničkih sfera.

U pjesničkom dijelu večeri će nastupiti mlada pjesnikinja Iva Tarle, dok će se u glazbenom dijelu večeri svojim talentom predstaviti učenici Maje Perfiljeve s Rock akademije: Magdalena Loborec, Andrea Grkinić, Darko Kristek i Vinko Capar. Njima će se pridružiti i, široj javnosti dobro poznat, Rafael Dropulić – Rafo!

U jazz dijelu večeri nastupit će vokalistica Maja Savić u pratnji gitarista Joe Pandura te specijalna gošća večeri – Zdenka Kovačićek i gitarist Branko Bogunović – PIF!

Maja Perfiljeva živi i radi u Zagrebu kao profesorica hrvatskog jezika i književnosti te vodi Pjesničku školu Maje Perfiljeve. Afirmirana je autorica tekstova pop i rock glazbe, primjerice, mnogobrojnih hitova grupe Index. Za svoj je rad dobila niz priznanja i nagrada u zemlji i inozemstvu. Do sada je objavila knjigu pjesama “Izvor” te zbirku pjesama “Samo jedan život imam”.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –