Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Oprah Winfrey

Ono u što sam sigurna

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Katja Mihovilović
  • 09/2014.
  • 242 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789533133515
  • Cijena: 79.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

U velikoj diskreciji najslavnija američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey proteklih šest mjeseci pripremala je – zajedno sa svojim timom – jedan vrlo zanimljiv dar za žene koje prate njen rad i koje je poštuju i vole. U ožujku ove godine najavila je da će u rujnu objaviti knjigu u kojoj će iznijeti svoje misli i svoje savjete ženama kako da vode ispunjeni i sretni život.

Takve je savjete Oprah već dulje vrijeme davala u svojim kolumnama u magazinu "O", a sada je probrala najbolje dijelove iz njih te ih, nakon pomnog promišljanja o tome u što je zaista sigurna, objavila u knjizi - "Ono u što sam sigurna". 
   
Ovim svojim malim „vodičem kroz život“, kroz svoja iskustva, uspone i padove čitateljice vodi ka pozitivnom stavu prema svim ljudskim vrlinama i manama, onome što svaka žena nosi u sebi i kako utječe na svijet oko sebe. Želja joj je svakoj svojoj čitateljici pokazati kako da u sebi pronađe mir i zadovoljstvo i kako da upozna samu sebe.

U svakom poglavlju jednostavnim i razumljivim jezikom Oprah potiče na razmišljanje. Svaka njezina situacija, koliko god možda konkretno strana i daleka bila, doziva bezbroj slika i priča i potiče na preispitivanje vlastitih spoznaja. U poglavljima Radost, Otpornost, Povezanost, Zahvalnost, Mogućnost, Čuđenje, Jasnoća i Moć svaka će žena pronaći nešto za sebe, u svakome od njih će nešto naučiti i shvatiti. U svakome od njih će se pronaći rečenica koja može poslužiti kao misao vodilja u trenucima kad je to najpotrebnije. Kako ona sama kaže:

"Ako smatrate da vam nešto nedostaje u životu ili da ne dobivate ono što zaslužujete, sjetite se da ne postoji cesta od žute cigle kao u Čarobnjaku iz Oza. Vi vodite svoj život; ne on vas."

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –