Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephen Grosz

Život pod povećalom : Istinite priče koje nam pokazuju kako se lako izgubiti, ali i kako se ponovno možemo pronaći

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Merima Nikočević Ibrahimpašić
  • 11/2014.
  • 192 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573046
  • Cijena: 109.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"Život pod povećalom" zbirka je istinitih priča iz prakse poznatog psihoanalitičara. Svatko se od nas u životu barem jednom osjećao kao da je zaglavio, završio u slijepoj ulici zbog impulzivnosti ili loših odabira, da je uhvaćen u zamku vlastite nesreće ili straha, zatočen u vlastitoj prošlosti.

Stephen Grosz u svojoj se dugogodišnjoj praksi susreo s mnogo takvih ljudi i o njima piše ove priče. Ova knjiga govori o svakodnevnom životu, o ljubavi, lažima, tuzi i promjeni, a priče nam pokazuje kako se lako izgubiti, ali i kako se možemo ponovno pronaći.

***

Stephen Grosz cijenjeni je psihoanalitičar koji radi s pacijentima već više od dvadeset pet godina. Rođen u SAD-u, obrazovao se na Kalifornijskom sveučilištu, Berkeleyu i Oxfordskom sveučilištu, a danas živi u Londonu gdje predaje na Institutu za psihoanalizu i na Odjelu za psihoanalizu pri Londonskom sveučilišnom koledžu. Objavljivao je priče u Financial Times Weekend Magazine i časopisu Granta. Život pod povećalom prva mu je knjiga, a mnogi ugledni časopisi, među njima The New York Times, Sunday Times i Observer, uvrstili su je među najbolja izdanja 2013.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –