Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Louise L. Hay

Meditacije za zdrav život

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Petar Vujačić
  • 06/2015.
  • 140 str., meki uvez
  • ISBN 9789533047072
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Najbolji način za započeti dan jest da svako jutro u ruke uzmete ovu knjigu s nadahnjujućim meditacijama i pozitivnim mislima. Otvorite je na bilo kojoj stranici. Počnite je čitati gdje god poželite. U tom će vam trenutku poruka koju ste otvorili savršeno odgovarati. Možda će potvrditi vaša prijašnja uvjerenja, možda će vas natjerati na preispitivanje stavova. Sve to dio je vašeg sazrijevanja.

Louise L. Hay u ovoj knjizi dijeli s nama svoju životnu filozofiju koja se temelji na ljubavi, razumijevanju, prihvaćanju i pozitivnom načinu razmišljanja. Meditacije iz ove knjige pomoći će vam da se povežete sa svojim središtem i otvorite novim idejama te počnete razmišljati na drugačiji, nov način, i svoj život promijenite nabolje.

Louise L. Hay predavačica je i duhovna učiteljica te autorica brojnih svjetskih bestselera, uključujući "Iscijelite duh i tijelo", "I vi možete imati izvanredan život", "Moć žene" ili "Zahvalnost... način života". Njezine knjige prevedene su na 29 jezika u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja. Kao savjetnica, posvetila je svoj život pomaganju drugima pri otkrivanju i korištenju punog potencijala njihove vlastite stvaralačke snage.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –