Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Barbara Trapido

Brat slavnijeg Jacka

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 04/2016.
  • 250 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419567
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"Brat slavnijeg Jacka" je hvaljen i popularan prvijenac Barbare Trapido koji govori o, naizgled, neizdrživom gubitku prve velike ljubavi, pomirenju s njime i olakšanju kad shvatimo da ljubavi ima još i da se javlja cijeli život u najnemogućijim oblicima. 

Katherine prati modu, živi u predgrađu i u osamnaestoj godini dospijeva u središte neuobičajenog doma profesora Jacoba Goldmana i njegove velike, ekscentrične obitelji. Dok njegova očaravajuća, ali u govoru britka supruga Jane rađa svoje šesto dijete, Katherine upoznaje lakoumnog, naprasitog Jonathana i njegova starijeg, ljepšeg brata Rogera, koji je ubrzo osvaja. Prva ljubav ubrzo dovede do boli i potakne je pobjeći u Rim, ali deset godina poslije vraća se i ponovno nalazi Goldmanove, sada nešto mudrija i mnogo odraslija...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –