Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephen R. Covey

7 navika uspješnih obitelji : Kako izgraditi izvrsnu obiteljsku kulturu u uzburkanom svijetu?

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Ljiljana Šćurić
  • 10/2016.
  • 380 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531420174
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Pravu sreću ne donose ni novac ni slava, nego kvaliteta vaših odnosa s ljudima koje volite i poštujete. Knjiga "7 navika uspješnih obitelji" pomoći će vam da nađete odgovore na uobičajene obiteljske probleme.

- Kako prestati razmišljati kao „ja“ i početi razmišljati kao „mi“ u obitelji, kad nas gotovo sve oko nas upućuje da mislimo samo na sebe?
- Kako kvalitetno provoditi vrijeme s obitelji kad roditelji moraju raditi?
- Kako stvoriti sklad u obitelji u kojoj se svi uzajamno vrijeđaju i ponižavaju?
- Kako potaknuti djecu da uče i vedro obavljaju kućanske poslove, a da ih ne podsjećate i podmićujete?
- Kako možete utjecati na člana obitelji koji vas jednostavno ne želi slušati?
- Kako ojačati obitelj da se može oduprijeti destruktivnim utjecajima u društvu?
- Što učiniti kad vam se čini da više nemate nikakva utjecaja na ponašanje svojeg djeteta?
- Kako provesti disciplinu bez kažnjavanja?
- Kako stvoriti ozračje veselja, pustolovine i uzbuđenja u obitelji?

Obitelj je temelj civilizacije i ljudskih odnosa. Knjiga Stephena R. Coveyja "7 navika uspješnih obitelji" odskočna je daska za vaš način razmišljanja i ponašanja. Pomaže vam učiniti najviše što možete i upućuje vas kako dobiti najveće blagodati za vašu obitelj.

Stephen R. Covey (1932. – 2012.) bio je međunarodno priznat autoritet o vodstvu, stručnjak za obitelj, profesor, savjetnik, utemeljitelj bivšeg Centra za vodstvo Covey i supredsjedatelj Franklin Covey Company. Podučavanje o životu u skladu s načelima i vodstvu u skladu s načelima njegovo je životno djelo. Magistrirao je poslovnu administraciju na Harvardu, a doktorirao na Sveučilištu Brigham Young, na kojem je bio profesor organizacijskog ponašanja i poslovodstva, a bio je i šef službe za odnose sveučilišta i pomoćnik rektora. Tijekom više od trideset godina podučavao je milijune ljudi i obitelji, prvake gospodarstva, školstva i politike moćima načela ili prirodnih zakona koji upravljaju djelotvornošću pojedinaca i organizacija.

Dr. Covey autor je nekoliko hvaljenih knjiga, među ostalima "7 navika uspješnih ljudi", koja je na vrhu liste uspješnica već nekoliko desetljeća. Prodano je nekoliko desetaka milijuna primjeraka na dvadeset osam jezika u sedamdeset zemalja. Njegove knjige "Vodstvo na temelju načela" i "Stavite najvažnije na prvo mjesto" među najuspješnijim su knjigama za poslovne ljude u prošlim desetljećima.

Dr. Covey primio je Orden Sveučilišta Thomas Moore za zasluge za čovječanstvo, nagradu Toastmaster’s International za najboljega govornika, nagradu za životno djelo u poduzetništvu časopisa Inc. te nekoliko počasnih doktorata. Časopis Time uvrstio ga je među 25 najutjecajnijih Amerikanaca.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –