Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alice Hoffman

Pravila magije

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dražen Čulić
  • 06/2018.
  • 300 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136387
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Postoji li lijek za ljubav?

Za obitelj Owens ljubav je prokletstvo još od 1680., kad je Maria Owens osuđena kao vještica samo zato što je zavoljela pogrešnog muškarca. Stotinama godina kasnije u New Yorku, na pragu šezdesetih 20. stoljeća, Susanna Owens svjesna je da su njezina djeca – zahtjevna Franny, povučena Jet i karizmatični Vincent – opasno jedinstvena. Stoga Susanna određuje pravila kojih se moraju strogo pridržavati: nema šetnji po mjesečini, nema ploča za vračanje, nema svijeća ni crvenih cipela, nema mačaka ni gavrana... 

I najvažnije: nikada, nikada se ne smiju zaljubiti. Ali kad djeca upoznaju svoju tetu Isabelle, koja živi u gradiću u Massachusettsu, počet će otkrivati obiteljske tajne i istinu o tome tko su oni doista. 

U romanu “Pravila magijeAlice Hoffman se vraća članovima obitelji Owens, u razdoblje koje je prethodilo njezinu najpoznatijem, ekraniziranom romanu “Čarolije za svakodnevnu upotrebu”.

 

Čitati Alice Hoffman nalik je upadanju u dubok san, gdje su osjetila naglašena, a ljubav suvereno vlada. Pravila magije nisu izuzetak – kad sam započela s pričom o dvjema sestrama i bratu koje je ljubav proklela, a očajnički tragaju za njom – poželjela sam da se nikada ne probudim. - Jodi Picoult

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –