Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kristi Funk

Dojke : Priručnik za vlasnice

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 05/2019.
  • 396 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574111
  • Cijena: 20.57 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Rak dojke bolest je koja ima najvišu stopu smrtnosti žena starosti od dvadeset do pedeset devet godina. Ali, jeste li znali da svaki dan donosite odabire koji vas približavaju ili udaljavaju od raka dojke? Jeste li znali da većina slučajeva raka dojke nisu samo pitanje loše sreće te da postoje vrlo učinkoviti načini smanjenja rizika? Jeste li znali da su mnogi razlozi za koje se vjerovalo te se i danas vjeruje da izazivaju rak dojke zapravo neistiniti?

Dosad vam je na raspolaganju bilo vrlo malo savjeta za očuvanje i poboljšanje zdravlja dojki. Također, ako ste se suočavali ili se suočavate s ovom dijagnozom, uvjerili ste se u vrlo oskudnu dostupnost mjera za ozdravljenje. Teško je i saznati sve potrebne informacije i donijeti odluku. Knjiga "Dojke - priručnik za vlasnice" omogućit će vam da djelujete preventivno te da zauzmete optimističan proaktivan stav ako se suočavate s ovom dijagnozom. Znanje je moć, a dr. Kristin Funk, liječnica koja je brojnim ženama promijenila život, iznosi znanstvene činjenice, složene teorije i kliničko iskustvo te s čitateljem dijeli primjenjive i razborite savjete za optimalno i dugoročno zdravlje vaših dojki.

Ukratko, ova je knjiga vodič za svaku ženu, koji će pomoći smanjiti rizik od raka, donijeti prave odluke o liječenju i postići najbolji mogući ishod.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –