Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gaz Oakley

Moja zelena kuhinja : Više od 70 slasnih, jednostavnih recepata punih bjelančevina, snage i zdravlja

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Merima Nikočević Ibrahimpašić
  • 08/2020.
  • 224 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574432
  • Cijena: 20.57 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Gaz Oakley, autor svjetske uspješnice "Vegan 100 posto" s razlogom ima više od milijun pratitelja na društvenim mrežama s kojima dijeli svoju strast za uzbudljivim veganskim jelima koja su slavlje za oko, dušu i nepce. U svojoj drugoj knjizi na hrvatskom jeziku "Moja zelena kuhinja" Gaz donosi nove gurmanske recepte koji su jednostavniji, s uputama koje će vas voditi korak po korak, uz savjete i praktične napomene o sastavu i načinu pripreme. 

Od doručka do deserta, svaki je obrok eksplozija okusa u više od 70 veganskih recepata koje možete prilagoditi svojim potrebama, raspoloženju i rasporedu. "Moja zelena kuhinja" knjiga je uz koju će svatko poželjeti biti vegan.

Gaz Oakley postao je chef u Cardiffu u Walesu, u Velikoj Britaniji kad mu je bilo samo 15 godina. Otkako je odlučio postati vegan, profesionalne tehnike koje je naučio strasno i beskompromisno koristi kako bi osmislio inovativna veganska jela. Njegov Instagram profil i Youtube kanal @avantgardevegan imaju više od milijun pratitelja i sve su njegove kuharice svjetske uspješnice, a prva "Vegan 100 posto", prevedena je i na hrvatski. Gaz je čest gost diljem svijeta, a 2018. na gostovanju u Zagrebu svojim je jelima, ali i osobnošću oduševio i hrvatsku publiku.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –