Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julie Morgenstern

Ovladajte vremenom iznutra prema van : Cjelovit sustav preuzimanja nadzora nad vlastitim vremenskim rasporedom i - životom

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Radha Rojc-Belčec
  • 04/2006.
  • 188, meki uvez
  • ISBN 9532015469
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U današnje doba nema većeg izazova u osobnom i profesionalnom životu nego što je organiziranje i upravljanje vremenom. Julie Morgenstern, čiji je bestseler, "Organizirajte se iznutra prema van" pomogao stotinama tisuća ljudi da pobijede nered u svome životu, sada objašnjava kako jednom i zauvijek prevladati izazov vremena. Njezin revolucionarni pristup iznutra prema van pomoći će vam u otkrivanju vlastitih psiholoških pozitivnih osobina i zapreka, te stvoriti sustav ovladavanja vremenom koji odgovara vašim individualnim potrebama. Julie kaže ovako:

1. odrediti osobne sklonosti i stil
2. odrediti koliko je vremena potrebno za neki zadatak
3. otkloniti, prenijeti i preusmjeriti zadatke
4. prestati odugovlačiti, i to jednom zauvijek
5. okončati kronično kašnjenje
6. iskoristiti tehnologiju za sebe
7. pridržavati se svoga rasporeda i ostati prilagodljiv
8. uhvatiti se ukoštac s trajnošću neočekivane promjene

Ovladavanje vremenom vještina je koju svatko može naučiti. Preuzmite nadzor nad vlastitim rasporedom, povežite aktivnosti svakodnevnog života sa svojim najvažnijim širim ciljevima i počnite živjeti život iz bajke.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –