Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mary Higgins Clark

Volim glazbu, volim ples

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Dunja Malnar
  • 01/2007.
  • 307 str., meki uvez
  • ISBN 9531966818
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Erin i Darcy dobre su prijateljice. Za jednu televizijsku mrežu pristaju se javljati na novinske oglase u kojima muškarci traže žene za ljubavne veze i tako ulaze u tajni svijet New Yorka, svijet u kojem muškarci različitih socijalnih statusa, ali često i vrlo bolesnih potreba traže ispunjenje svojih želja. No, na oglase se ne javljaju samo one; javlja se i serijski ubojica koji svoj krvavi posao započet još prije petnaest godina želi okončati s još dvije žrtve...

Mary Higgins Clark jedna je od najpoznatijih američkih autorica kriminalističkih romana. Mnogi je vole upravo zbog načina na koji uspijeva ispričati svoje priče, načina kojim uvijek uspije ukomponirati nekoliko različitih žanrova pa svaka njezina knjiga obiluje ljubavnim zapletima, hororom i upravo tolikom količinom napetosti da se do kraja čitanja ne može ispustiti iz ruku. Na hrvatski su joj prevedeni gotovo svi najveći hitovi: "Mjesečina donosi spas", "Noć je moje vrijeme", "Zvat ću te svojom ljubavi", "Tatina mala djevojčica" i mnogi drugi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –