Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephenie Meyer

Mladi Mjesec

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Vladimir Cvetković-Sever
  • 08/2007.
  • 432 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532205459
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U Forksu, najoblačnijem i najkišovitijem gradu Sjedinjenih Država, za Bellu Swan sja sunce. Najsjajnije, najblistavije sunce na svijetu – Edward Cullen, najljepši učenik mjesne gimnazije, njezina životna ljubav. Uz Edwarda, Bella se osjeća kao da doista vrijedi, kao da nije neugledna i nespretna i potpuno prosječna. Uz Edwarda, Bella pronalazi novu obitelj – Cullenove, oca Carlislea i majku Esme, braću Emmetta i Jaspera, sestre Rosalie i Alice. Cullenovi su jedna od najuglednijih i najstarijih obitelji u Forksu, vrlo bogati, vrlo profinjeni i puni ljubavi prema Belli.

Cullenovi su također vampiri.

U tome leži tajna njihove ljepote i njihova imutka – kao i njihove dobrote: jer Cullenovi su se odrekli navada ostatka vampirskog roda i ne žive od ljudske krvi. Tu i tamo odu u lov na medvjede, kojima okolni Olimpijski poluotok obiluje, i tako utaže žeđ. Svoje besmrtne živote posvetili su suživotu s ljudskim rodom, pronalaženju moralnijeg, ispravnijeg puta. Vječno mladi, vječno savršeni, oni u svoje redove primaju jednu smrtnicu koja je upravo napunila osamnaest godina i tako zauvijek postala starija od navijek sedamnaestogodišnjeg Edwarda…


Stephenie Meyer osvojila je mlade čitatelje diljem svijeta "Sumrakom", romanom koji je smjesta postao najpopularnije svjetsko djelo romantične strave za mlade čitatelje. Ako je to uopće moguće, "Mladi Mjesec" još je napetiji, potresniji i neizvjesniji nastavak, priča u kojoj se Bella suočava sa sudbinom gorom od smrti i biva prisiljena lutati mrakom punim noćnih mora, sve dok joj ga blijedo ne obasja svjetlost jednog neočekivanog, mladog Mjeseca.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –