Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephenie Meyer

Pomrčina

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Vladimir Cvetković Sever
  • 11/2007.
  • 496 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532205695
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Dva klana, oba nadnaravno snažna, oba tek naizgled ljudska, održavaju nesiguran suživot u kišovitom Forksu, mjestašcu na sjeveroistoku američke savezne države Washington. Nedaleko od Forksa leži velegrad Seattle, gdje nepoznati serijski ubojica upravo ostavlja desetke nedužnih žrtava za sobom.

Šerif Forksa, Charlie Swan, zdvaja nad groznim vijestima zajedno s ostalim mještanima, ne sluteći da bi zlo u Seattleu moglo imati veze s njegovom kćeri Bellom. Jedino što Charlieja brine je njezin dečko Edward Cullen, koji joj se vratio nakon što joj je slomio srce i bez objašnjenja mjesecima izbivao iz Forksa. Charlie ne zna zašto je Bella ostala tako vezana uz Edwarda, kad je uz nju cijelo vrijeme bio mladi Jacob Black, sin Charliejevog starog prijatelja Billyja, glavara plemena Quileute iz obližnjeg rezervata.

Dok Bella odbija makar i porazgovarati s Jacobom, Charlie i ne sanja što ona namjerava učiniti odmah nakon što uskoro maturira – i kakvu će ulogu u tome imati ugledna obitelj Cullen, drevno pleme Quileute i zagonetna ubojstva u Seattleu…

Nakon velikog uspjeha "Sumraka" i "Mladog Mjeseca", slijedi nastavak serijala romantične strave za mlade iz pera Stephenie Meyer. "Pomrčina" je odmah po objavljivanju izvornog izdanja ove godine izbila na sâm vrh američkih i britanskih ljestvica popularnosti, skinuvši s prvog mjesta čak i završni nastavak sage o Harryju Potteru.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –