Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mary Higgins Clark

Već sam čula tu pjesmu

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vida Milek
  • 09/2008.
  • 284 str., meki uvez
  • ISBN 9789531403528
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kad se Kay Lansing uda za imućnog udovca Petera Carringtona, itekako je svjesna govorkanja o tajanstvenoj smrti Peterove prve supruge Grace koja je prije deset godina pronađena mrtva u obiteljskom bazenu. Kay otkriva i da Peter učestalo mjesečari i povremeno pati od snomorica.

Kad na njezina vrata stigne policija s nalogom za Peterovo uhićenje zbog jednog drugog umorstva - žene kojoj je Peter bio pratilac na maturalnoj zabavi prije dvadeset i dvije godine - Kay se počinje pribojavati da se udala za ubojicu mjesečara i odlučuje otkriti istinu koja se skriva iza tih zagonetnih smrti.

Ali, jesu li te dvije smrti povezane? I zašto svaki put kad se približi obiteljskoj kapelici, Kay u glavi čuje melodiju koju ne uspijeva prepoznati?

Mary Higgins Clark zasigurno je jedna od vodećih američkih spisateljica kriminalističkih romana. «Već sam čula tu pjesmu» još je jedan hit Mary Higgins Clark čije su uspješnice poput romana «Tatina mala djevojčica», «Pravi se da je ne vidiš», «Druga prilika» oduševile brojne čitatelje. Njezine su knjige prodane u više od osam milijuna primjeraka diljem svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –