Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mary Higgins Clark

Spavaj mirno, lijepa moja

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Silvija Čolić
  • 12/2008.
  • 278 str., meki uvez
  • ISBN 9789531403641
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jezičava kolumnistica Ethel Lambston, koja zna sve o svakome iz društva poznatih i slavnih, najavljuje knjigu u kojoj namjerava razotkriti vodeće ličnosti iz svijeta mode. Kada je nađu mrtvu, prerezana vrata, sumnjivih je i više nego dovoljno. Za Neeve Kearny, vlasnicu ekskluzivnog njujorškog modnog salona, umorstvo jednog od njezinih najboljih kupaca na više je načina povezano s posljedicama ubojstva koje se dogodilo prije mnogo godina - ubojstva njezine majke.

No jesu li ta dva ubojstva uistinu povezana? Posve neočekivano, Neeve biva uvučena u misterij Etheline smrti.

Povodeći se za svojim predosjećaj ima slijedi trag koji vodi od sjajnih njujorških okupljališta bogatih i slavnih do podzemlja pod vlašću nemilosrdnih mafijaša. Tko je ubojica koji je zaključio kako svatko znatiželjan poput Neeve, zaslužuje smrt?

***

Mary Higgins Clark jedna je od najpoznatijih američkih autorica kriminalističkih romana. Mnogi je vole upravo zbog načina na koji uspijeva ispričati svoje priče, načina kojim uvijek uspije ukomponirati nekoliko različitih žanrova pa svaka njezina knjiga obiluje ljubavnim zapletima, horrorom i upravo tolikom količinom napetosti da se do kraja čitanja ne može ispustiti iz ruku. Na hrvatski su joj prevedeni gotovo svi najveći hitovi: "Noć je moje vrijeme", "Zvat ću te svojom ljubavi", "Tatina mala djevojčica", "Već sam čula tu pjesmu", "Dvije djevojčice u plavom" i mnogi drugi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –