Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jelena Veljača

Mama vam je cijelo vrijeme lagala

  • Nakladnik: Profil
  • 06/2009.
  • 231 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789533130149
  • Cijena: 79.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
"Da pišem seriju o svojoj svakodnevici u proteklih mjesec dana, pdnaslov prve epizode (i posljednje, mislim, jer čisto sumnjam da bi se taj pilot izrodio u nešto veće) glasio bi: Kućanica greškom. Svakako greškom, velikom greškom, a ne isključujem da je to i mala interna kajla onoga gore kojom mi vraća za moj tvrdoglavi ateizam. Ono, u tipično muškom stilu: „Štoooo?! Još uvijek ne vjeruješ?! Odlično. Sad će se ostvariti tvoje najgore noćne more, i to javno, a ja ću sjediti na jednom vrlo udobnom oblaku sa strane i uživati u prizoru. Molim? Nikada nisi htjela biti zatvorena u kući i brinuti se o domaćinstvu? Pa ja to znam, sjećaš se, ja sam Gospodin. Hmmmm... kad malo bolje razmislim, zašto mi se taj tvoj piskutavi glasić uopće obraća? Pa ja - prema tebi - ne postojim. Moli, dušo, moli."

Svaka sličnost Jeleninih tekstova sa stvarnim životom (i seksom) u našem glavnom gradu posve je namjerna. Jelena piše istinu - o sebi, o životu mlade djevojke koja se drznula biti uspješna i svojim talentom zadovoljiti svoje apetite za boljim i ljepšim životom, o vjeri u ljubav i prijateljstvo, o ženama koje voli i ponekom zlom muškarcu kojem ne treba vjerovati...

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –