Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Madame Jeanne de la Motte Guyon

Kratka i vrlo jednostavna metoda molitve

  • Nakladnik: CID - Nova
  • Prijevod: Lorens Novosel
  • 04/2010.
  • 212 str., meki uvez
  • ISBN 9789536566990
  • Cijena: 11.28 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"...Svrha je ove knjige ponuditi način putem kojeg vas Gospod Isus može u potpunosti zaposjesti. Kako Gospod to postepeno počinje činiti, potpuno vas zaposjedati, istina je da ćete početi uživati osjećaj Njegovog prisustva. Otkrit ćete kako će vam ovaj osjećaj prisustva Gospodnjeg postati jako prirodan. Oboje, i molitva s kojom ste najprije započeli i osjećaj Njegova prisustva koji dolazi s tom molitvom, naposljetku će postati normalan dio vašeg dnevnog iskustva.

Jedno nesvakidašnje spokojstvo, prejasnost kao i mirnoća postepeno će se rasprostrijeti vašom dušom. Cijela vaša molitva, cijelo vaše iskustvo, započet će prelaziti na jednu novu razinu. Koja je to nova razina? To je molitva. Molitva koja se sastoji od tišine. I dok ste u toj tišini, Bog izlijeva u vas duboku, unutarnju ljubav. Ovaj je doživljaj ljubavi onaj koji će ispuniti i prožeti vaše cijelo biće. Ne postoji način kojim bi se mogao opisati ovaj doživljaj, ovaj susret. Ja bih jedino rekla kako je ova ljubav koju Gospod izlijeva u vaše dubine početak jednog neopisivog blaženstva".

"...Na početku ste u Njegovo prisustvo bili vođeni pomoću molitve; ali sada, kako se molitva nastavlja, ona postaje u stvari Njegovo prisustvo. Zapravo, vi više ne možete reći kako je molitva ono što se nastavlja. Njegovo je prisustvo ono što uistinu nastavlja biti s vama. To je iznad (i više od) molitve. Nebesko je blaženstvo sada vaše. Počinjete otkrivati da vam je Bog intimno više prisutan nego ste vi to samom sebi i počinje vam nadolaziti velika svjesnost o Gospodu."

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –