Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Leil Lowndes

Kako uspješno razgovarati sa svima? : 92 korisna savjeta za veliki uspjeh u vezama

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Martina Novak
  • 11/2010.
  • 300 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531408158
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Istraživala sam tehnike kojima se služe vrhunski komercijalisti da bi zaključili posao, govornici da bi uvjerili sugovornike, svećenstvo da bi pridobili sljedbenike, izvođači i umjetnici da bi zadivili publiku, seks simboli da bi zaveli i sportaši da bi pobijedili.

Pronašla sam konkretne elemente za kvalitetu koja vodi do uspjeha.

Sve sam to zatim sažela u jednostavno razumljive i upotrebljive tehnike. Svakoj sam dala ime kojeg se brzo možete sjetiti nađete li se pred komunikacij­skom zagonetkom. Kada sam razvila tehnike, počela sam ih dijeliti sa svojom publikom na seminarima diljem SAD-a. Sudionici na mojim komunikacijskim seminarima davali su mi svoje ideje. Moje stranke, a među kojima su mnogi glavni direktori 500 tvrtki na popisu časopisa Fortune, entuzijastično su govo­rili o svojim opažanjima.

Dok sam bila u društvu najuspješnijih i najomiljenijih lidera, analizirala sam njihov govor tijela, njihove izraze lica, pažljivo sam slušala njihovu opu­štenu konverzaciju, njihov osjećaj za pravi trenutak i odabir riječi. Gledala sam ih u interakciji s njihovim obiteljima, prijateljima, poslovnim suradnicima i su­parnicima. Svaki put sam otkrila zrno čarolije u njihovoj komunikaciji. Zamo­lila sam ih da ga izdvoje, kao pincetom, i izlože jarkom svjetlu svijesti. Zajed­no smo ga analizirali, a ja sam tu čaroliju pretvorila u tehnike koje drugi mogu kopirati i imati od njih koristi.

U ovoj knjizi nalaze se moja otkrića i zamisli ovih vrlo uspješnih ljudi. Ne­ki su suptilni. Neki su iznenađujući. No svi se mogu postići. Kada ih usavršite, bilo tko od vaših novih poznanika pa do obitelji, prijatelja ili poslovnih surad­nika, radosno će vam otvoriti svoja srca, svoje domove, svoje tvrtke, čak i svoje novčanike da bi vam dali sve što mogu.

Postoji i bonus. Kako budete putovali kroz život sa svojim novim komuni­kacijskim vještinama, pogledajte iza sebe i vidjet ćete na tome putu mnogo na­smiješenih lica.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –