Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Daisy Goodwin

Posljednja vojvotkinja

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 09/2012.
  • 471 str, meki uvez
  • ISBN 9789531412087
  • Cijena: 159.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Cora Cash odrasla je u svijetu gdje novac otvara sva vrata. Bal na kojem je trebala prvi puta službeno stupiti u društvo dao je naslutiti kako će biti jedan od najraskošnijih tih zlatnih 1890-tih a ujedno i prikladan početak za njujoršku princezu. Pa ipak, njezino joj bogatstvo ne može kupiti ono za čime čezne – slobodu da bira vlastitu sudbinu.

Corina majka žudi za plemićkom titulom za svoju kćer, a u Engleskoj – kamo su se zaputile kako bi Cori pronašle supruga – osiromašeni predstavnici plave krvi u redu čekaju kako bi upoznali američke bogate nasljednice. No, plemstvo je varavo okruženje. Cora srce dariva čovjeku kojeg jedva poznaje, te ubrzo otkriva kako je igra u koju se uključila nije potpuno jasna i kako buduća sreća ima svoju cijenu...

Prvi roman Daisy Goodwin "Posljednja vojvotkinja" živopisna je romansa koja se odvija između Engleske i Amerike, a govori o trendu krajem 19. stoljeća odlaska bogatih Amerikanki u Europu kako si se udale za engleske plemiće.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –