Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rosamud Lupton

Poslije svega

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Dragana Grozdanić
  • 11/2012.
  • 454 str., meki uvez
  • ISBN 9789531412407
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Škola je u plamenu. Grace ugleda dim, koji se diže prema plavetnilu ljetnoga neba, i potrči znajući da je njezina kći tinejdžerica još unutra. Utrčava u zgradu, u samo srce buktinje, kako bi je spasila. No, požar nije slučajno buknuo. Grace postaje sve jasnije da ga je netko podmetnuo, kao i to da ga je netko pokušao prišiti drugome.

Poslije svega, Grace mora otkriti identitet osobe koja je požar podmetnula i koja još nije izvršila svoju nakanu. Šok će biti još veći kad spozna da su njezina djeca i dalje u opasnosti. Pritom će u sebi otkriti snagu za koju nije ni znala da je posjeduje, snagu koju ima samo majka čije se dijete nađe u nevolji.


"Hrabar, van svake kategorije, prava mješavina psihološkog trilera, napete neizvjesnosti i paranormalnog... Poslije svega jer roman koji dokazuje da Lupton nije samo dobra - ona je opako dobra." - Seattle Times

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –