Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kim Harrington

U njezinim očima

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Nataša Govedić
  • 05/2014.
  • 204 str., meki uvez
  • ISBN 9789533165066
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Clarity "Clare" Fern vidi ono što drugima nevidljivo. Dovoljno je da dotakne neki predmet i pred očima joj se pojavi ono što bi drugi rado zadržali za sebe – skriveni poljupci ili duboko zakopane tajne. Neki kažu da je to dar. Neki bi rekli da je to prokletstvo. Majka joj je telepatkinja, brat medij, a ona je vidovita. Turistima su, naravno, silno zanimljivi. Mještanima Eastporta, turističkog gradića na Cape Codu, jednostavno su čudni. Pomalo nastrani.

Kada nađu ubijenu djevojku, Clarein bivši dečko smatra da bi ona trebala pomoći u razrješavanju slučaja, ali Clare se opire, uglavnom jer je još bijesna na njega. No kada optuže Perryja, Clareinog brata, za nju više nema dvojbe.

Zajedno s Gabrielom, grijeha vrijednim sinom novog detektiva, Clare ulazi u vrtlog strasti, straha i osvete koji je sve dublje povlači u traganju za ubojicom. Ona će se pouzdati u svoj dar, svoje prokletstvo, ali hoće li je on napustiti baš kad ga bude najviše trebala?

"U njezinim očima" prvijenac je mlade američke spisateljice Kim Harrington. Uzbudljivi nastavak "Opažanje" slijedi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Clarity by Kim Harrington - Book Trailer –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –