Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Fokus komunikacije ×

Promo • 27.10.2015.

Specijalna ponuda: kupite 'Ovea' i iskoristite 50% popusta na kupnju 3 Fokusova hita

Iskoristite priliku i kupnjom knjige "Čovjek zvan Ove" osigurajte si 50% popusta na druga tri Fokusova hit-izdanja: "Stogodišnjak", "Opet on" ili "Neobično putovanje Fakira". Akcija se odnosi na knjižarski lanac Algoritam Profil Mozaik.
Razgovor • 26.10.2015.

Fredrik Backman: Čovjek zvan Ove sam ja!

Ne mislim da je Ove čudna osoba. On samo ima principe. Svi ih imaju: radi se samo o drugačijoj vrsti principa. Ovea čini smiješnim to što on ima prejake odgovore na sve. A to ga i čini i zanimljivim likom. Takve je prirode.
Portret • 18.07.2015.

John Green

U Greenovim romanima likovi često nešto traže, možda i nesvjeani da traže same sebe. Ukratko, John Green je uspio zabilježiti nijanse nove generacije kao nijedan drugi suvremeni autor. Likove je portretirao u svoj njihovoj tinejdžerskoj zbunjenosti i iracionalnosti, uključujući u svoje romane svakodnevne drame kroz koje prolaze svi klinci i zato su mu čitatelji poklonili povjerenje, a top-liste prva mjesta.
Promo • 17.07.2015.

"Gradovi na papiru" Johna Greena

U Greenovim romanima likovi često nešto traže, možda i nesvjesni da traže same sebe. Ukratko, John Green je uspio zabilježiti nijanse nove generacije kao nijedan drugi suvremeni autor. I zato su mu čitatelji poklonili povjerenje, a top-liste prva mjesta.