Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Giacomo Scotti ×

Najava • 26.11.2008.

Književni skup : Giacomo Scotti

U srijedu, 26. studenoga 2008. u 11 sati u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu (Basaričekova 24), održat će se književni skup u povodu 80. obljetnice rođenja Giacoma Scottija. Sudjeluju: Milan Rakovac, Branislav Glumac, Silvio Forza, Nedjeljko Fabrio, Ines Srdoč Konestra,Marija Mrčela, Mario Simonovich, Damir Grubiša, Elis Deghenghi-Olujić i Ljerka Car-Matutinović.
Vijest • 24.03.2008.

Riječki pjesnici na festivalu 'Europski dijalozi'

U organizaciji kulturne udruge Iniziativa Europea iz Trsta u utorak, 26. ožujka 2008. održat će se u gradu Monfalcone s početkom u 17 sati u dvorani općinske skupštine međunarodni pjesnički susret pod nazivom «Europski dijalozi», na kojem će nastupiti riječki pjesnici Diana Rosandić, Andrija Vučemil, Giacomo Scotti i Nikola Kraljić.
Najava • 01.03.2008.

Pjesnički susret 'Riječi u poeziji' u Opatiji

DHK Ogranak Rijeka i izdavačka kuća Edit organiziraju 1. ožujka 2008. u 20 sati u Opatiji, u dvorani restorana "Istranka", pjesnički susret "Riječi u poeziji" na kojem će sudjelovati 28 talijanskih pjesnikinja i pjesnika iz Venecije, Padove i Chioggie te naši književnici Nirvana Ferletta, Diana Rosandić i Giacomo Scotti.
Najava • 02.02.2007.

Književna večer : Knjiga za mladež Hrvatske

Udruge ESSEGG iz Osijeka i SAPHO iz Rijeke, u suradnji s Knjižnicom i čitaonicom Bogdana Ogrizovića iz Zagreba, održati će u petak, 2. veljače, s početkom u 17 sati, jednu u nizu književnih večeri koje se organiziraju u okviru Humanitarnog projekta «Knjiga za mladež Hrvatske». Uz knjigu pjesama «Tajne rijeke» književnika Giacoma Scottija iz Rijeke promovirat će se i treća zbirka pjesama «Pitome...