Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književna Bookvica ×

Najava • 29.10.2015.

O vezama između glazbe i hrane : Zlatko Gall

Književna večer Bookvica u splitskom klubu Quasimodo ugostit će poznatog splitskog pisca, novinara i glazbenog kritičara Zlatka Galla, koji će publici predstaviti svoju najnoviju knjigu u kojoj spaja i isprepleće svoja dva velika gušta: glazbu i gastronomiju.
Najava • 22.10.2015.

Drago Hedl otvara novu sezonu književne Bookvice

8. sezonu književnog programa Bookvica u splitskom klubu Quasimodo ovog će četvrtka otvoriti ugledni osječki novinar i književnik Drago Hedl, koji će predstaviti svoje posljednje dvije knjige – napete, kompleksne krimiće. Pa iako neće otkriti posjetiteljima tajnu tko je ubojica, otkrit će im neke druge zanimljivosti.
Najava • 14.05.2015.

Dvije Bookvice : Marko Tomaš i Alida Bremer

Dvije posljednje ovosezonske Bookvice održat će se u četvrtak 14. svibnja kada je gost Marko Tomaš i u petak 15. svibnja kada gostuje Alida Bremer.
Najava • 07.05.2015.

Bookvica : Renato Baretić i Ivica Ivanišević

Splitska književna Bookvica ovog će tjedna ugostiti popularne splitske autore Renata Baretića i Ivicu Ivaniševića koji će pričati o zajedničkoj knjizi koju su nedavno objavili 'Split za početnike: Abeceda grada'.
Najava • 30.04.2015.

Splitska Bookvica i Dževad Karahasan

U književnom programu Bookvica, koji se održava u splitskom klubu Quasimodo, u četvrtak 30. travnja gostuje jedan od najznačajnijih suvremenih bosanskohercegovačkih autora Dževad Karahasan.
Najava • 27.11.2014.

Splitska Bookvica u društvu Nore Verde

Književna večer Bookvica ugostit će novinarku i književnicu koja objavljuje pod pseudonimom Nora Verde, u četvrtak 27. studenog u splitskom klubu Quasimodo. Ona će publici predstaviti svoju posljednju objavljenu knjigu, roman 'Do isteka zaliha' a govorit će i o svojim pjesničkim početcima i novinarstvu...
Najava • 13.11.2014.

Splitska Bookvica predstavlja Zorana Pilića

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica gostuje zagrebački književnik Zoran Pilić koji će publici predstaviti svoju novu knjigu, zbirku priča 'Nema slonova u Meksiku' (Fraktura, 2014.), ali i ostale dijelove svojeg književnog opusa. Pridružit će mu se i gošća iznenađenja, popularna hrvatska književnica.
Najava • 30.10.2014.

Splitska Bookvica u društvu Damira Avdića

Književna Bookvica koja se ovog četvrtka, 30. listopada održava u klubu Quasimodo, ugostit će Damira Avdića, glazbenika, pjesnika i romanopisca koji će splitskoj publici predstaviti svoj novi roman 'Ne želim da pobijedim', kao i svoj književni rad općenito. Ugostit će ga voditeljica Bookvice, Patricija Vodopija.