Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književna Bookvica ×

Najava • 14.05.2015.

Dvije Bookvice : Marko Tomaš i Alida Bremer

Dvije posljednje ovosezonske Bookvice održat će se u četvrtak 14. svibnja kada je gost Marko Tomaš i u petak 15. svibnja kada gostuje Alida Bremer.
Najava • 07.05.2015.

Bookvica : Renato Baretić i Ivica Ivanišević

Splitska književna Bookvica ovog će tjedna ugostiti popularne splitske autore Renata Baretića i Ivicu Ivaniševića koji će pričati o zajedničkoj knjizi koju su nedavno objavili 'Split za početnike: Abeceda grada'.
Najava • 30.04.2015.

Splitska Bookvica i Dževad Karahasan

U književnom programu Bookvica, koji se održava u splitskom klubu Quasimodo, u četvrtak 30. travnja gostuje jedan od najznačajnijih suvremenih bosanskohercegovačkih autora Dževad Karahasan.
Najava • 05.03.2015.

Književna Bookvica: Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen

Gosti ovotjedne Bookvice, koja će se održati u četvrtak, 5. ožujka u splitskom klubu Quasimodo, bit će književno-bračni par Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen, voditelji književnog svratišta „Zvona i nari“ u Ližnjanu.
Najava • 19.02.2015.

Splitska Bookvica predstavlja Marinu Vujčić

U ovotjednoj Bookvici Patricije Vodopije gostuje spisateljica i urednica Marina Vujčić koja će predstaviti svoje dvije nedavno objavljene knjige: roman 'A onda je Božo krenuo ispočetka' i zbirku drama 'Umri ženski'. Posebna gošća večeri bit će splitska spisateljica Aleksandra Kardum.
Najava • 30.10.2014.

Splitska Bookvica u društvu Damira Avdića

Književna Bookvica koja se ovog četvrtka, 30. listopada održava u klubu Quasimodo, ugostit će Damira Avdića, glazbenika, pjesnika i romanopisca koji će splitskoj publici predstaviti svoj novi roman 'Ne želim da pobijedim', kao i svoj književni rad općenito. Ugostit će ga voditeljica Bookvice, Patricija Vodopija.
Najava • 23.10.2014.

Damir Pilić otvara novu sezonu splitske Bookvice

Nakon četveromjesečne ljetne stanke ovoga će četvrtka, 23. listopada započeti nova sezona književnog programa BOOKVICA u splitskom klubu Quasimodo. Novu sezonu Bookvice otvorit će splitski autor, novinar i psiholog Damir Pilić – svojim romanom o Splitu – 'Splitting : Kako sam tražio Srbe po gradu'.
Najava • 06.03.2014.

Splitska Bookvica : Antonio Barišić

Književni program Bookvica ugostit će šibenskog novinara i književnika Antonija Barišića, koji je osvojio književnu nagradu Kiklop 2013. godine za prvijenac „Srest ćemo se opet“. Roman će predstaviti urednik Emir Imamović Pirke uz moderaciju voditeljice Bookvice, Patricije Vodopije.