Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književna Bookvica ×

Najava • 27.11.2014.

Splitska Bookvica u društvu Nore Verde

Književna večer Bookvica ugostit će novinarku i književnicu koja objavljuje pod pseudonimom Nora Verde, u četvrtak 27. studenog u splitskom klubu Quasimodo. Ona će publici predstaviti svoju posljednju objavljenu knjigu, roman 'Do isteka zaliha' a govorit će i o svojim pjesničkim početcima i novinarstvu...
Najava • 13.11.2014.

Splitska Bookvica predstavlja Zorana Pilića

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica gostuje zagrebački književnik Zoran Pilić koji će publici predstaviti svoju novu knjigu, zbirku priča 'Nema slonova u Meksiku' (Fraktura, 2014.), ali i ostale dijelove svojeg književnog opusa. Pridružit će mu se i gošća iznenađenja, popularna hrvatska književnica.
Najava • 30.10.2014.

Splitska Bookvica u društvu Damira Avdića

Književna Bookvica koja se ovog četvrtka, 30. listopada održava u klubu Quasimodo, ugostit će Damira Avdića, glazbenika, pjesnika i romanopisca koji će splitskoj publici predstaviti svoj novi roman 'Ne želim da pobijedim', kao i svoj književni rad općenito. Ugostit će ga voditeljica Bookvice, Patricija Vodopija.
Najava • 23.10.2014.

Damir Pilić otvara novu sezonu splitske Bookvice

Nakon četveromjesečne ljetne stanke ovoga će četvrtka, 23. listopada započeti nova sezona književnog programa BOOKVICA u splitskom klubu Quasimodo. Novu sezonu Bookvice otvorit će splitski autor, novinar i psiholog Damir Pilić – svojim romanom o Splitu – 'Splitting : Kako sam tražio Srbe po gradu'.
Najava • 06.03.2014.

Splitska Bookvica : Antonio Barišić

Književni program Bookvica ugostit će šibenskog novinara i književnika Antonija Barišića, koji je osvojio književnu nagradu Kiklop 2013. godine za prvijenac „Srest ćemo se opet“. Roman će predstaviti urednik Emir Imamović Pirke uz moderaciju voditeljice Bookvice, Patricije Vodopije.
Najava • 15.10.2009.

Književna 'Bookvica' ugošćuje Juricu Pavičića

Ovog četvrtka, 15. listopada 2009., s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo kreće nova sezona književnog projekta 'Bookvica' koju će otvoriti poznati splitski književnik, kolumnist i i filmski kritičar Jurica Pavičić. On će ovoga četvrtka pročitati jednu od svojih kratkih priča, odgovarati na pitanja publike, a najsretnijem će posjetitelju darovati svoju zbirku priča "Patrola na cesti".