Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književna Bookvica ×

Najava • 20.02.2014.

Splitska Bookvica : Karmela Špoljarić

U književnom programu Bookvica gostuje zagrebačka autorica Karmela Špoljarić koja će publici predstaviti svoje dvije knjige, zbirku priča „Pazi što ćeš poželjeti“ i roman „Nije ovo Twin Peaks“. Bit će govora o poteškoćama na koje nailaze književni debitanti, o radionicama kreativnog pisanja i drugim temama.
Najava • 16.01.2014.

Splitska Bookvica : Gordan Nuhanović

U prvoj ovogodišnjoj Bookvici u splitskom klubu Quasimodo gostuje pisac romana, kratkih priča i reportaža, jedan od posljednjih nomada kulturnog novinarstva na javnoj televiziji, čovjek koji je oduševio splitsku publiku nastupom na Pričiginu 2010. godine, Gordan Nuhanović.
Najava • 19.12.2013.

Splitska Bookvica : Bekim Sejranović

U posljednjoj ovogodišnjoj Bookvici Patricija Vodopija ugostit će jednog od najhvaljenijih suvremenih pisaca mlađe generacije kojeg podjednako voli i publika i kritika - Bekima Sejranovića. Povod su gostovanju "Sandale", al bit će riječi i autoru samom, o identitetu i autsajderstvu, o urbanom nomadstvu...
Najava • 25.02.2010.

Splitska Bookvica ugošćuje Franju Janeša i njegov one-man-band 'Astridian'

Ovoga četvrtka, 25. veljače 2010. u 21 sat, književni program 'Bookvica' u splitskom klubu Quasimodo ugošćuje mladog zagrebačkog književnika Franju Janeša i njegov one-man-band "Astridian". Nakon toga sve je moguće, čitanje "Noći mrtvih živaca“, razgovor s publikom, koncert?
Najava • 15.10.2009.

Književna 'Bookvica' ugošćuje Juricu Pavičića

Ovog četvrtka, 15. listopada 2009., s početkom u 21 sat, u splitskom klubu Quasimodo kreće nova sezona književnog projekta 'Bookvica' koju će otvoriti poznati splitski književnik, kolumnist i i filmski kritičar Jurica Pavičić. On će ovoga četvrtka pročitati jednu od svojih kratkih priča, odgovarati na pitanja publike, a najsretnijem će posjetitelju darovati svoju zbirku priča "Patrola na cesti".