Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Miro Gavran ×

Najava • 26.11.2009.

Splitska 'Bookvica' ugošćuje Miru Gavrana

U četvrtak, 26. studenog 2009. u 21sat, u okviru književnog programa 'Bookvica', splitski klub Quasimodo pohodit će najprevođeniji i najizvođeniji suvremeni hrvatski dramski autor u inozemstvu - Miro Gavran. U razgovoru i druženju s publikom o najnovijem romanu, ali i drugim temama...
Najava • 15.11.2009.

Nedjelja na Interliberu

I posljednji dan ovogodišnjeg Interlibera posjetiteljima će, uz brojne popuste i pune vrećice knjiga, donijeti iznenađenja u vidu gostovanja autora. Svi zainteresirani moći će se podružiti i popričati s domaćim autorima velikog formata, Pavlom Pavličićem, Goranom Tribusonom, Mirom Gavranom i Mirjanom Krizmanić.
Vijest • 10.11.2009.

Roman Mire Gavrana objavljen u Kini

Roman suvremenoga hrvatskog književnika Mire Gavrana "Kako smo lomili noge" objavljen je na kineskom jeziku u izdanju pekinške izdavačke kuće 'World Affairs Press'. Prevoditelj je Kewein Yan, a predgovore za to izdanje napisali su kineski književnik Chen Haosu i hrvatski veleposlanik u Kini Ante Simonić.
Vijest • 24.06.2009.

Četiri ponovljena izdanja romana Mire Gavrana

Mozaik knjiga je pred ljetne blagdane objavila četiri ponovljena izdanja četiriju romana književnika Mire Gavrana. Riječ je o osmom izdanju romana "Judita", šestom izdanju romana "Krstitelj", petom izdanju romana "Poncije Pilat" i petom izdanju romana "Kako smo lomili noge". Knjige Mire Gavrana do sada su imale 140 različitih izdanja u zemlji i inozemstvu...
Najava • 06.11.2008.

Predstavljanje nove knjige Mire Gavrana 'Neočekivane komedije'

Predstavljanje nove knjige Mire Gavrana “Neočekivane komedije” održat će se u četvrtak, 6. studenog 2008. u 19 sati u knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. Knjigu sabranih komedija predstavit će Zoran Maljković (urednik), Sanja Nikčević (književna kritičarka) i Miro Gavran. Ulomke iz knjige čitat će dramska umjetnica Mladena Gavran.