Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 17.06.2019.

Izdavačka kuća V.B.Z. predstavlja novu knjigu Julijane Matanović 'Ljuta godina'

U ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine u 18 sati, u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb) izdavačka kuća V.B.Z. predstavit će novu knjigu Julijane Matanović 'Ljuta godina : Zapisi internetske novakinje'.
Najava • 14.06.2019.

Cruising sa Srđanom Sandićem: Dinko Kreho

Tribina 'Cruising sa Srđanom Sandićem' ugostit će Dinka Krehu, kritičara i pjesnika, prevoditelja i esejista. Razgovor će se održati u petak, 14. lipnja u MaMi, a Srđan Sandić će s gostom razgovarati o simptomima, književnom polju, recentnim pisanjima, prijevodima...
Najava • 13.06.2019.

Sanja Lovrenčić predstavlja 'Kabinet za sentimetnalnu trivijalnu književnost'

Predstavljanje romana Sanje Lovrenčić 'Kabinet za sentimetnalnu trivijalnu književnost' održat će se u četvrtak, 13. lipnja u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. O knjizi će, uz autoricu, govoriti književna kritičarka Jagna Pogačnik i urednik knjige Adrian Pelc.
Najava • 13.06.2019.

Predstavljanje knjige Veljka Đorđevića 'Sante leda'

Predstavljanje knjige Veljka Đorđevića 'Sante leda' održat će se u četvrtak, 13. lipnja u Novinarskom domu u Zagrebu. O knjizi će govoriti Veljko Đorđević, Branko Ištvančić, Slobodan Prosperov Novak i Josip Antić. Ulomke iz knjige čitaju Nikša Kušelj i Natalija Đorđević.
Najava • 13.06.2019.

Libricon predstavlja 'Papuanski dnevnik' Tibora Sekelja

Nakladnička kuća Libricon predstavit će u četvrtak, 13. lipnja 2019., knjigu 'Papuanski dnevnik' Tibora Sekelja. Predstavljanje će se održati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5, Zagreb) s početkom u 18 sati.
Najava • 12.06.2019.

Predstavljanje knjige 'Hologrami Nade' Ivana Koprića

Meandar Media poziva na predstavljanje knjige 'Hologrami Nade' Ivana Koprića, u srijedu 12. lipnja u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Ivan Koprić, Đurđica Čilić i Branko Čegec. Poeziju čita glumica Maja Posavec.
Najava • 12.06.2019.

3. Dani Antuna Gustava Matoša: Sonetist Antun Gustav Matoš

Svečani program prigodom 146. obljetnice rođenja i 105. obljetnice smrti Antuna Gustava Matoša održat će se u srijedu 12. lipnja u Tovarniku i u četvrtak, 13. lipnja u Zagrebu. Središnja tema ovogodišnjih 3. dana Antuna Gustava Matoša je 'Sonetist Antun Gustav Matoš', uz istoimenu knjigu, autorice Vlaste Markasović,