Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 08.03.2019.

Predstavljanje treće knjige iz serijala Put boginje Daniele Uzelac - Div i diva

Predstavljanje treće knjige iz serijala Put boginje Daniele Uzelac - Div i diva održat će se na Dan žena, 8. ožujka u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu. Knjiga će se predstaviti kroz razgovor o odnosu između muškog i ženskog principa te svijetle i tamne strane ženskog bića.
Najava • 07.03.2019.

Sanja Lovrenčić gostuje u programu splitske Bookvice

Na ovotjednu Bookvicu stiže jedna od najsvestranijih autorica na hrvatskoj književnoj sceni: ugledna spisateljica za djecu i odrasle, prozaistica, pjesnikinja i esejistica, prevoditeljica, nakladnica, dobitnica više nagrada za spisateljski i prevoditeljski rad: Sanja Lovrenčić.
Najava • 07.03.2019.

Meridijani predstavljaju knjigu ekohistorijskih ogleda Drage Roksandića 'Čovjek i prostor - čovjek u okolišu'

U četvrtak 7. ožujka 2019. godine u 12 sati u Auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu (Trg Republike Hrvatske 14) nakladnička kuća Meridijani iz Samobora predstavit će knjigu ekohistorijskih ogleda Drage Roksandića 'Čovjek i prostor - čovjek u okolišu'.
Najava • 06.03.2019.

Multimedijsko događanje Žene s vizijom u Muzeja Mimara

Multimedijsko događanje 'Žene s vizijom' održat će se 6. ožujka Atriju Muzeja Mimara u Zagrebu. U programu će sudjelovati Jelena Sremić Lulić, Ivana Šojat, Tanja Kanceljak, Mihaela Koren, Tanja Lupieri, Maja Matijašević, te glazbena pratnja.
Najava • 06.03.2019.

Predstavljanje knjige Aleksandra Flakera 'Bez linije' na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Odsjek za istočnoslavenske jezike i književnosti Filozofskoga fakulteta i nakladnička kuća Durieux organiziraju predstavljanje knjige Aleksandra Flakera "Bez linije" koje će se održati u srijedu, 6. ožujka 2019. u Zagrebu.
Najava • 27.02.2019.

Promocija knjige 'Lagom – švedsko umijeće uravnotežena života' Linnee Dunne

Promocija knjige 'Lagom – švedsko umijeće uravnotežena života' autorice Linnee Dunne održat će se u srijedu 27. veljače u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu. O knjizi će govoriti Aleksandra Stella-Škec, Diana Helen Madunic, Goranka Antunović i Mirjana Mikulec.
Najava • 27.02.2019.

Predstavljanje posljednje knjige Roberta Roklicera 'Sve što sam imao reći o ljubavi'

Predstavljanje posthumno objavljene, posljednje knjige Roberta Roklicera 'Sve što sam imao reći o ljubavi' održat će se u srijedu, 27. veljače u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. O knjizi će govoriti Đuro Vidmarović i Tin Lemac. Pjesme Roberta Roklicera čitat će dramski umjetnik Kristijan Ugrina.