Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 05.11.2019.

Libricon predstavlja knjigu 'Kratke šetnje u prošlost' - kulturno-povijesni vodič za hodače

U utorak, 5. studenog 2019. izdavačka kuća Libricon predstavit će novu knjigu Lare Černicki i Staše Forenbahera 'Kratke šetnje u prošlost'. Knjiga se može smatrati svojevrsnim kulturno-povijesnim vodičem za hodače i namijenjena je svima koji svoje odlaske u prirodu žele obogatiti otkrivanjem tragova prošlosti.
Najava • 05.11.2019.

Predavanje 'Zagorka i Matoš: I prije nje su naše ženske piskarale za novine'

Predavanje Nede Novosel 'Zagorka i Matoš: I prije nje su naše ženske piskarale za novine' održat će se u utorak, 5. studenog u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke u Zagrebu.
Najava • 05.11.2019.

Promocija knjige 'Mala psihološka kuharica' Mirjane Krizmanić

Promocija knjige 'Mala psihološka kuharica s receptima za osnaživanje duha i tijela' Mirjane Krizmanić u kojoj je sakupljen dio kuharskih znanja brojnih hrvatskih psihologa i psihologinja iz svih krajeva naše zemlje, održat će se u utorak 5. studenoga u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu.
Najava • 04.11.2019.

Predstavljanje romana Mihaele Gašpar 'Nemirnica'

Predstavljanje novog romana Mihaele Gašpar 'Nemirnica' održat će se u ponedjeljak 4. studenog u Knjižnici Bogdana Ogrizović u Zagrebu. Uz autoricu knjigu će predstaviti Dorta Jagić, Darija Žilić i Josip Pandurić, a dijelove iz romana pročitat će Vilim Matula.
Najava • 04.11.2019.

Promocija knjige Igora Rudana 'U zemlji klanova'

Promocija nove knjige Igora Rudana 'U zemlji klanova: Razmišljanja o prilagodbi u 21. stoljeću' (Naklada Ljevak, 2019) održat će se u ponedjeljak 4. studenog u Restoranu Kluba književnika u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Igor Rudan, Dražen Pulanić i Branko Cindro. Moderira: Mirna Rudan Lisak.
Najava • 30.10.2019.

Promocija knjige Hrvoja Klasića 'Mika Špiljak - Revolucionar i državnik'

Promocija nove knjige povjesničara Hrvoja Klasića 'Mika Špiljak : Revolucionar i državnik' održat će se u srijedu 30. listopada u Novinarskom domu u Zagrebu. O ključnim procesima i događajima hrvatske povijesti 20. stoljeća razgovaraju Hrvoje Klasić, Tvrtko Jakovina i Mladen Pejnović, a moderira Boris Rašeta.
Najava • 30.10.2019.

Predstavljanje knjige pjesama Božice Brkan 'Nemoj mi to govoriti'

Predstavljanje nove knjige pjesama Božice Brkan 'Nemoj mi to govoriti' održat će se u srijedu, 30. listopada u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. Uz autoricu će sudjelovati Đuro Vidmarović i Željka Lovrenčić. Stihove (na štokavskom i kajkavskom) čitat će dramska umjetnica Biserka Ipša.