Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christiane Northrup

Neka život bude jednostavan : Vodič za divan život nadahnut božanskim

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 11/2017.
  • 228 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573749
  • Cijena: 155.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Dr. Christiane Northrup, autorica najvažnije knjige za žensko zdravlje "Žensko tijelo, ženska mudrost", u svojoj novoj knjizi "Neka život bude jednostavan" svojom mudrošću, znanjem i bogatim iskustvom rasvjetljuje um, dušu i duh.

Crpeći saznanja iz područja od epigenetike i regresije u prošle živote do  standardne zapadnjačke medicine, dr. Northrup uči nas između ostalog rasplitati čvorove optuživanja i krivnje, svjesno koristiti seksualnu energiju za pojačavanje vitalnosti, zdravom prehranom uravnoteživati svoj mikrobiom, održavati zdrav ego i komunicirati izravno s božanskim načelom.

Kad uvažimo duboku povezanost svojih vjerovanja i svoje biologije te se počnemo povezivati s božanskim dijelom sebe činimo prvi korak prema životu u kojem sve teče lako i jednostavno.

Christiane Northrup, dr. med., licencirana ginekologinja, nekadašnja klinička docentica ginekologije i porodništva na Medicinskom koledžu Sveučilišta Vermonta, pionirka je na području ženskog zdravlja. U svojim knjigama nudi novo shvaćanje i postizanje zdravlja koje je promijenilo život mnogim ženama diljem svijeta. Njezine svjetske uspješnice "Žensko tijelo, ženska mudrost", "Mudrost menopauze" i "Mudrost majčinstva" postale su klasici i nezaobilazno referentno, ali i nadahnjujuće štivo koje poziva žene da se ne daju zastrašiti negativnim stavom društva, medicine i kulturne uvjetovanosti, nego da osluškuju svoje tijelo, svoje potrebe i želje i uzmu svoju sreću u vlastite ruke. Vodeća je zagovornica medicine koja prihvaća jedinstvo uma, tijela, emocija i duha.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –