Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 19.01.2017.

Olja Savičević Ivančević gostuje u Bookvici

U drugoj ovogodišnjoj Bookvici, koja će se održati u četvrtak, 19. siječnja 2017., s početkom u 20:30 sati u splitskom klubu Quasimodo, gostuje brojnim nagradama ovjenčana splitska spisateljica Olja Savičević Ivančević.
Najava • 19.01.2017.

Tribina 'Čitaj mi' s Norom Verde

Prva ovogodišnja tribina 'Čitaj mi' Centra za kreativno pisanje održat će se u četvrtak 19. siječnja u Express baru u Zagrebu, a predstavit će Noru Verde, autoricu dviju zbirki priča i jednog romana te brojnih novinskih članaka. Tribinu vodi Vedrana Bibić.
Najava • 12.01.2017.

G • točka: Grad u Gavelli : Đikić, Kvesić, Renar

Siječanjsko izdanje G • točke održat će se u četvrtak 12. siječnja u foajeu kazališta Gavella, a ugostiti će umjetnike koji su svojim radom obilježili prethodnu godinu: Ivicu Đikića, Peru Kvesića i Saru Renar. O životu, umjetnosti i smrti, uz pokoji glazbeni i filmski intermezzo, s gostima razgovaraju Ivan Jozić, Nenad Puhovski i Vladimir Šagadin.
Najava • 11.01.2017.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Barbara Matejčić

Razgovor i druženje s Barbarom Matejčić održat će se u srijedu 11. siječnja u zagrebačkom Multimedijalnom institutu. O njezinoj hvaljenoj knjizi 'Kako ste?', procesima i temama koji je 'okupiraju' u zadnje vrijeme, s autoricom će razgovarati Srđan Sandić.
Najava • 22.12.2016.

Predstavljanje knjige Dubravke Oraić Tolić 'Peto evanđelje'

Predstavljanje knjige Dubravke Oraić Tolić 'Peto evanđelje' održat će se u četvrtak 22. prosinca u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Sanja Nikčević, Kristijan Vujičić i Dubravka Oraić Tolić. Susret moderira urednica Nives Tomašević.
Najava • 21.12.2016.

Predstavljanje knjige i razgovor o fenomenu 'hygge' - sretnom život na danski način

Predstavljanje knjige 'Hygge : Sretan život na danski način' autorice Louise Thomsen Brits održat će se u srijedu 21. prosinca u prostoru 'C3 Projekt Koncept' u Kaptol centru u Zagrebu. O knjizi i fenomenu 'hygge' razgovarat će Martina Čilić, konzultantica za modu i lifestyle, Marul Kuljiš i Koraljka Penavin.
Najava • 20.12.2016.

Promocija tri fotografske monografije: Slovenc, Miletić, Mrđenović

Promocija tri fotografske monografije u novopokrenutoj specijaliziranoj ediciji F11 Ureda za fotografiju, održat će se u utorak 20. prosinca u prostorijama KIC-a u Zagrebu. Na promociji će uz autore Hanu Miletić, Hrvoja Slovenca i Bojana Mrđenovica sudjelovati Maša Bajc i Jasna Jakšić te Ivana Vučić i Sandra Križić Roban.