Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 31.05.2015.

14. Festival europske kratke priče

14. Festival europske kratke priče otvorit će dobitnica nagrade Orange Lionel Shriver, nova zvijezda meksičke književnosti Valeria Luiselli i nagrađivani hrvatsko-kanadski književnik Josip Novakovich, 31. svibnja u 20 sati na terasi Muzeja suvremene umjetnosti (MSU).
Najava • 28.05.2015.

Pesničenje - trening aktivne poezije u Močvari!

Nastupit će aktualni pjesnici i pjesnikinje, performeri, izvođači i kantautori iz Srbije i Hrvatske koji pišu i izvode van ustaljenih, afirmiranih poetskih krugova.
Najava • 28.05.2015.

Predavanje Krešimira Mišaka i predstavljanje knjige 'Šaman i Ayahuasca'

Predavanje Krešimira Mišaka o ayahuasci i predstavljanje knjige Don Johsea Camposa 'Šaman i Ayahuasca' održat će se u četvrtak 28. svibnja u Kulturno informativnom centru u Zagrebu.
Najava • 28.05.2015.

Promocija knjige Brune Šanteka 'Tajkunovi nasljednici'

Promocija knjige Brune Šanteka 'Tajkunovi nasljednici' održat će se u četvrtak 28. svibnja u knjižari APM Megastore u Zagrebu. O knjizi će, uz autora, govoriti Stjepo Martinović i Sandra Pocrnić Mlakar.
Najava • 28.05.2015.

Predstavljanje knjige 'Budi dobar kao Jan' - o radu s učenikom s Downovim sindromom

Predstavljanje knjige 'Budi dobar kao Jan', dnevničke bilješke učiteljice Ivančice Tajsl Dragičević o radu s učenikom s Downovim sindromom, održat će se u četvrtak 28. svibnja u Velikoj dvorani Školske knjige u Zagrebu.
Najava • 25.05.2015.

Susret s pjesnikom Nikolom Tadićem

Susret s pjesnikom Nikolom Tadićem održat će se u ponedjeljak 25. svibnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Uz autora će sudjelovati Branko Maleš, Hrvoje Jurić, Ilija Ranić i Ervin Jahić.
Najava • 25.05.2015.

Predstavljanje knjige 'Knjižničarske kompetencije' Dijane Machale

Predstavljanje knjige 'Knjižničarske kompetencije: Pogled na razvoj profesije' održat će se u ponedjeljak 25. svibnja u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. O knjizi će govoriti recenzentice Aleksandra Horvat i Jelka Petrak.