Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 14.12.2017.

Splitska Bookvica : Tanja Mravak

U književnom programu Bookvica održat će se predstavljanje nove zbirke priča 'Naša žena' Tanje Mravak. O mentalitetu i patrijarhatu, o ulogama i sudbinama, o feminizmu i emancipaciji... uz autoricu će govoriti Olja Savičević Ivančević i voditeljica Bookvice Patricija Horvat.
Najava • 14.12.2017.

Predstavljanje knjige 'Spori odron' Mihaela Gašpar

Predstavljanje novog romana Mihaela Gašpar 'Spori odron' održat će se u četvrtak 14. prosinca u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Uz autoricu, knjigu će predstaviti Jasna Kovačević, Krešimir Bagić i Josip Pandurić, a dijelove romana pročitat će Vesna Tominac Matačić.
Najava • 13.12.2017.

Predstavljanje knjige Ante Tomića 'Pogledaj što je mačka donijela'

Predstavljanje nove knjige Ante Tomića 'Pogledaj što je mačka donijela' održat će se u srijedu 13. prosinca u cafe baru/klubu Botaničar u Zagrebu. O knjizi u kojoj i 'kosturi ispadaju iz ormara', govorit će Korana Serdarević, Marina Vujčić i Ante Tomić.
Najava • 12.12.2017.

Predstavljanje Predsmrtnog dnevnika Igora Mandića

Predstavljanje nove knjige Igora Mandića 'Predsmrtni dnevnik' održat će se u utorak 12. prosinca u Novinarskom domu u Zagrebu. Knjigu će uz autora predstaviti Karmen Lončarek, Milana Vuković Runjić, Robert Torre, Goran Gerovac i Drago Glamuzina.
Najava • 12.12.2017.

Predstavljanje knjige Rade Šerbedžije 'Poslije kiše'

Predstavljanje knjige Rade Šerbedžije 'Poslije kiše' održat će se u utorak, 12. prosinca u Dvorani Müller Kina Europa u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Miljenko Jergović i Rade Šerbedžija.
Najava • 08.12.2017.

Književni petak : Game over - kraj igrice

Od prvih zanesenjaka-izumitelja kojima je bio uspjeh natjerati dva štapića da odbijaju kockastu loptu do industrije koja ostvaruje veći promet od filmske industrije. O tome gdje je medij video-igara danas razgovarat će Berislav Jozić i Luka Žučko. Urednik i voditelj je Tomislav Fiket.
Najava • 08.12.2017.

Predstavljanje knjige Mirka Božića 'Kristalno zvono' u Ližnjanu

U knjižnici i književnom svratištu ZVONA i NARI u Ližnjanu svoju će novu knjigu proze naslovljenu 'Kristalno zvono' predstaviti mostarski pisac Mirko Božić. Roman je posveta rano preminuloj majci ali i izmučenom gradu koji svakodnevno pronalazi snage za nove početke.