Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 03.12.2015.

Bookvica : Nebojša Lujanović i roman o romima

U ovotjednoj Bookvici Nebojša Lujanović predstavit će svoj novi roman 'Oblak boje kože' koji se bavi zanemarenom problematikom diskriminacije Roma danas i u prošlosti, a koji su neki kritičari prozvali najboljim domaćim romanom objavljenim ove godine.
Najava • 03.12.2015.

Predstavljanje knjige 'Vješanje kradljivaca ovaca' Sanje Lovrenčić

Predstavljanje nove knjige Sanje Lovrenčić 'Vješanje kradljivaca ovaca' održat će se u četvrtak 3. prosinca u prostoru Medijateke Francuskog instituta u Zagrebu. U predstavljanju sudjeluju Lidija Dujić, Urša Raukar, Edo Popović i autorica.
Najava • 03.12.2015.

Dodjela nagrade Zvonko dobitnici Neni Lončar i romanu 'Bio sam pas i opet sam'

Pobjednica drugog natječaja 'Zvonko' je Nena Lončar (Pepa Puh) i njezin roman 'Bio sam pas i opet sam'. Svečana dodjela nagrade održat će se u četvrtak 3. prosinca u Hrvatskom centru za dječju knjigu u Zagrebu.
Najava • 01.12.2015.

Predstavljanje romana Borivoja Radakovića 'Što će biti s nama'

Novi roman Borivoja Radakovića 'Što će biti s nama' bit će predstavljen u utorak 1. prosinca u Jiggy baru u Zagrebu. O romanu će govoriti Borivoj Radaković, Milana Vuković Runjić, Boris Perić i Zoran Simić, uz nastup grupe Letipas.
Najava • 01.12.2015.

Promocija novog romana Ludwiga Bauera 'Seroquel ili Čudnovati gospodin Kubitschek'

Novi roman Ludwiga Bauera 'Seroquel ili Čudnovati gospodin Kubitschek' – iznimno neobična avantura u koju se upućuju gospodin Kubitschek i pripovjedač Albert Albert, te njegova mačka Mitzi, bit će predstavljen u utorak 1. prosinca u zagrebačkom Velvet caféu.
Najava • 27.11.2015.

Promocija novog romana Zorana Ferića 'Na osami blizu mora'

Četiri godine nakon velikog uspjeha 'Kalendara Maja' Zoran Ferić pojavljuje se s novim romanom u kojem pratimo živote nekoliko ‘galebova’ i ‘malomišćanskih’ cura od adolescencije nabrijane hormonima do onih umornih i rezigniranih trenutaka kad već počinjemo sumirati svoje živote.
Najava • 26.11.2015.

Milana Vuković Runjić gostuje u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu

Milana Vuković Runjić gošća je književne tribine koja će se održati u četvrtak 26. studenog u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu. Predstavit će svoje romane 'Hotel u oblacima 1914.' i najnoviji 'Faraon iz Ilice je mrtav! Prvi slučaj Edvine Podolsky'.