Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 31.03.2015.

Promocija knjige Simona Sebaga Montefiorea 'Jeruzalem'

Predstavljanje će se održati u utorak, 31. ožujka u auditoriju Židovske općine Zagreb. O knjizi će govoriti politolog i povjesničar Boris Havel. Ulomke iz knjige će čitati Vlatka Bjegović.
Najava • 24.03.2015.

Izložba ilustracija 'Umjetnost za djecu' Danijela Srdareva

U galeriji Art Point Centar – AGM otvorena je izložba kreativnog slikara Danijela Srdareva. Izložene ilustracije koje čine postav izložbe objavljene su u seriji edukativnih slikovnica za djecu.
Najava • 01.04.2015.

Promociji knjige 'Sirova hrana' Mihaele Devescovi

Promociji knjige 'Sirova hrana' Mihaele Devescovi održat će se u srijedu 1. travnja u knjižari Megastore u Zagrebu. O knjizi će uz autoricu govoriti Mario Valentić, Ivana Nobilo i Ivana Boban.
Najava • 28.03.2015.

Disku(r)sija : Goran Samardžić i Aleksandra Kardum

Na tribini Disku(r)sija koja će se održati u subotu, 28. ožujka u splitskoj Kavani Le Monde predstavit će se bosanskohercegovački pisac Goran Samardžić i splitska spisateljica Aleksandra Kardum.
Najava • 01.04.2015.

Predstavljanje knjige Svena Popovića 'Nebo u kaljuži'

Predstavljanje knjige Svena Popovića 'Nebo u kaljuži' održat će se u srijedu 1. travnja u legendarnom zagrebačkom klubu SPUNK. Uz autora, knjigu će predstaviti Andrija Škare i Branko Čegec.
Najava • 24.03.2015.

Strip-tease Matka Vladanovića : Marko Dješka

Na tribini 'Strip-tease Matka Vladanovića' koja će se održati u utorak 24. ožujka u klubu Booksa u Zagrebu, gostuje Marko Dješka, mladi strip autor 'koji puno obećava'.
Najava • 25.03.2015.

Brak nekad i danas

Prvo predavanje iz ciklusa Čitanje života Marije Ott Franolić na temu 'Brak nekad i danas' održat će se u srijedu, 25. ožujka u Kulturno informativnom centru (KIC) u Zagrebu.