Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 01.06.2015.

Austrijski pisac Josef Winkler u Zagrebu

Austrijski pisac Josef Winkler predstavit će svoju knjigu 'Natura morta. Rimska novela' u ponedjeljak 1. lipnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.
Najava • 01.06.2015.

Francuska autorica Emmanuelle Pagano u Zadru i Zagrebu

U Hrvatskoj će od 1. do 3. lipnja gostovati suvremena francuska autorica Emmanuelle Pagano koja će se u okviru manifestacije Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj predstaviti u Zadru i Zagrebu.
Najava • 31.05.2015.

14. Festival europske kratke priče

14. Festival europske kratke priče otvorit će dobitnica nagrade Orange Lionel Shriver, nova zvijezda meksičke književnosti Valeria Luiselli i nagrađivani hrvatsko-kanadski književnik Josip Novakovich, 31. svibnja u 20 sati na terasi Muzeja suvremene umjetnosti (MSU).
Najava • 29.05.2015.

Čazmanski pARTy: Asja Bakić

Na književnoj tribini Čazmanski pARTy koja će se u petak 29. svibnja održati u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara u Čazmi, gostovat će Asja Bakić koja će predstaviti svoju upravo objavljenu knjigu priča 'Mars'.
Najava • 29.05.2015.

Predstavljanje nove knjige Nataše Govedić 'Strasti, kondicionali'

Nova knjiga Nataše Govedić 'Strasti, kondicionali' predstavit će se u petak 29. svibnja u F22 – Novoj akademijskoj sceni u Zagrebu.
Najava • 28.05.2015.

Predstavljanje knjige 'Budi dobar kao Jan' - o radu s učenikom s Downovim sindromom

Predstavljanje knjige 'Budi dobar kao Jan', dnevničke bilješke učiteljice Ivančice Tajsl Dragičević o radu s učenikom s Downovim sindromom, održat će se u četvrtak 28. svibnja u Velikoj dvorani Školske knjige u Zagrebu.
Najava • 28.05.2015.

Okrugli stol: Nacionalna i sveučilišna knjižnica u suvremenom prostoru

Okrugli stol 'Nacionalna i sveučilišna knjižnica u suvremenom prostoru' održat će se povodom 20 obljetnice otvorenja nove zgrade NSK u četvrtak, 28. svibnja u seminarskoj dvorani na polukatu Knjižnice.