Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Fabio Volo

Mjesto u svijetu

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Ita Kovač
  • 06/2010.
  • 238 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789531959414
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Michele i Federico najbolji su prijatelji koji pokušavaju pronaći svoje „mjesto u svijetu“. Na pragu važnih životnih odluka, Federico pokazuje smjelost napustiti konvencionalne obrasce života kidajući ropske okove svakodnevnih obaveza.

Međutim, nakon što pogiba na motoru, Michele preuzima njegovu životnu filozofiju, ostvarajući zajednički san – slobodu.

Fabio Volo napisao je izuzetno čitljiv roman o mladima koji smisao života pronalaze u alternativnim modelima braka, ljubavi, zaposlenja i sl.

***

Fabio Volo (1972.), pravim imenom Fabio Bonetti, suvremeni je talijanski pisac, glumac, DJ i televizijski voditelj. Napustio je školu s četrnaest godina. Kratko je vrijeme radio razne poslove (konobar, pekar, i sl.), no ubrzo započinje pjevačku karijeru. Godine 1996. postaje DJ na Radio Capitalu, a 1998. pojavljuje se u vrlo popularnoj tv-emisiji Le Iene (Hijene). Nakon toga, vodio je niz emisija na MTV- -u i Berlusconijevom kanalu Italia 1.

Prvi roman "Esco a fare due passi" objavljuje 2000. godine, potom slijede: "E' una vita che ti aspetto", "Un posto nel mondo" (Mjesto u svijetu), "Il giorno in piu'" i "Il tempo che vorrei".

Volo se također okušao i kao glumac u filmu Casomai.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –