Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gordana Frgačić

Kako dobiti posao : Vodič za zaposlene i nezaposlene tražitelje posla

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 10/2014.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789533046648
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Je li točno da se danas posao može dobiti isključivo 'preko veze'?

Gordana Frgačić, priznata stručnjakinja u području upravljanja ljudskim resursima, u knjizi "Kako dobiti posao" razbija ovaj poznati mit i poučava sve koji su u potrazi za poslom kako se valja kvalitetno pripremiti za taj pothvat. I zaposliti se.
 
Ovaj jezgroviti i precizni "vodič za zaposlene i nezaposlene tražitelje posla" nezaobilazna je pomoć ne samo onima koji su u potrazi za poslom, nego i onima koji sjede s druge strane stola – njihovim ispitivačima. Kad ga pročitate shvatit ćete da krivce za svoje neuspjehe na razgovorima za posao ne trebate tražiti u svojoj okolini, nego da valja poduzeti sve što je u vašoj moći kako bi vam porasli izgledi za zapošljavanje.

I upravo zato posegnite za ovom knjigom jer:
 
- poučava vas kako napisati zamolbu te osmisliti i održavati životopis
- detaljno opisuje cijeli proces razgovora za posao
- upućuje vas u to što i na koji način trebate uvježbati prije razgovora
- savjetuje vam što je tijekom selekcijskog procesa dobro učiniti kako biste pridobili potencijalnog poslodavca te kako izbjeći ono čime biste ga mogli odbiti
- upućuje vas kako odgovoriti na pitanja koja se najčešće postavljaju na razgovorima i kako odgovore prilagoditi osobnoj situaciji
- otkriva vam još neke male trikove koji vam mogu pomoći da dobijete/ne izgubite prednost pred drugim kandidatima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –