Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Harlan Coben

Šest godina

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Predrag Mavar
  • 02/2015.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789533167367
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom.

Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu… ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce.

Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će ugroziti sâm njegov život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini.

Harlana Cobena
ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U trileru "Šest godina" Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinom srcu.

Harlan Coben je izdavački fenomen. Dobitnik je nagrada za književnost Edgar, Shamus i Anthony, a njegovi romani prodani su u više od 60 milijuna primjeraka i prevedeni na 43 jezika te su zauzeli sam vrh ljestvice uspješnica diljem svijeta. Najpoznatiji je po napetom, a često i neočekivano duhovitom serijalu o bivšem košarkašu Myronu Bolitaru ("Groblje živih", "Neznanac", "Velika iluzija" i "Dom"...).

"U tvoje ime" novi je roman u kojem se ponovno vraća najdražoj temi-tajnama koje se skrivaju u predgrađima New Jerseya, grada u kojem je i sam odrastao.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –