Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Grégoire Delacourt

Popis mojih želja

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Mia Pervan
  • 11/2015.
  • 184 str., meki uvez
  • ISBN 9789533134482
  • Cijena: 79.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Jocelyne je majka dvoje djece koja živi u naizgled sretnom braku, u gradiću u Francuskoj gdje vodi kitničarsku radnju. Jednog dana Jocelyne se počinje pitati što se dogodilo sa svim snovima koje je snivala kad joj je bilo sedamnaest. A onda osvoji jackpot od osamnaest milijuna eura – i odjednom joj se cijeli svijet nađe nadohvat ruke. Međutim odluči to prešutjeti svima, čak i suprugu. Ne unovčivši ček, počinje stvarati popis stvari koje bi joj novac priuštio. No želi li Jocelyne uistinu da joj se život promijeni?

"Popis mojih želja" Grégoirea Delacourta je roman u kojemu se kroz omiljeni san milijarda stanovnika Zemlje istražuju pojmovi istine, ljubavi i sreće. Ubrzo nakon svog izlaska, postao je hit koji je preveden u više od 35 zemalja.

Grégoire Delacourt, ugledni je francuski pisac rođen 1960. Na književnoj sceni debitirao je nagrađivanim romanom "L’écrivain de la famille", objavljenim 2011. "Popisom mojih želja" nadmašio je uspjeh svog prvijenca, a ovaj višestruko nagrađivani roman poslužio je kao predložak za kazališnu predstavu te film. Uslijedili su romani: "La premičre chose qu’on regarde" 2013., "On ne voyait que le bonheur" 2014. i "Les quatre saisons de l’été" 2015.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –