Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tessa Dare

Tjedan dana za ljubav

  • Nakladnik: Naklada Neptun
  • 11/2015.
  • 376 str., meki uvez
  • ISBN 9789535845744
  • Cijena: 89.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Ljubić. Kad raskalašeni lord i znanstvenica krenu putem uništenja... vrijeme nije na njihovoj strani. Minerva Highwood, stanovnica Vretenaste Uvale i zakleta usidjelica, mora otputovati u Škotsku. Colin Sandburst, Lord Payne, razvratnik najgore vrste, mora biti... bilo gdje samo ne u Vretenastoj Uvali.

Ovaj nespojiv, neobičan par prisiljen je lažirati jednotjedni bijeg od kuće. Pritom moraju uvjeriti svoje obitelji i prijatelje da su zaljubljeni. No njihovo putovanje dugo stotine kilometara ne započinje nimalo romantično već bijegom od razbojnika u kojem moraju preživjeti svoje najgore noćne more. Osim toga, dok danju dijele tijesnu kočiju, a noću još manji krevet, moraju odolijevati napasti da se ne poubijaju.

Oboje znaju da nemaju vremena za međusobnu privlačnost, a kamoli za ludu strast, i ne pada im na pamet trošiti dragocjene sate na otkrivanje svojih srdaca i duša. No čini se da dvoje ljudi u tjedan dana uistinu mogu nabasati na sve probleme ovoga svijeta. I možda, samo možda, i na… ljubav.Ljubavni romani trebaju biti upravo ovakvi! Tessa Dare nadmašila je samu sebe ovom divnom, uzbudljivom romantičnom avanturom između dvije naizgled nespojive duše koje se savršeno nadopunjuju.

The Romance Reviews


Divno… Požuda, ljubav i duhoviti dijalozi u savršenoj su ravnoteži u tečno razrađenom zapletu ovoga ljubavnog romana.

Publishers Weekly

 

Ovo je okrepljujuće štivo koje će čitatelje razdragati, očarati i osvojiti.

RT Book Reviews

 

Sjajna knjiga. Likovi i dijalozi su pametni i duhoviti, a užitak čitanja traje od korica do korica.

All About Romance

 

 

 

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –