Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sabina Jeffries

Kako udovoljiti princu

  • Nakladnik: Naklada Neptun
  • 11/2015.
  • 358 str., meki uvez
  • ISBN 9789535845751
  • Cijena: 89.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Ljubić. Vatrena priča o jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi. Lijepa lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama, jer prosaca je bilo napretek, no sve ih je redom odbila zbog mračne tajne zbog koje se ne želi udati. Njezin brat, mladi i zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. A i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zlogasnog Zmajskog Vikonta.

Marcus North, nezakoniti sin princa od Walesa i vikont Draker ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svom dvorcu, čineći s njima što ga je volja. Takve glasine izbacile su ga iz visokog društva, a na Regininu molbu da dopusti njezinom bratu udvarati se njegovoj sestri, Zmajski Vikont odgovara u svom stilu - može, ukoliko se ja mogu udvarati vama!

Pitanje je jednostavno - mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo udvaranje uz snažnu strast koja prijeti izazvati skandal stoljeća?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –