Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
E. Lockhart

Lažljivci

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: (ex Ivana Šojat-Kuči)
  • 01/2016.
  • 244 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419086
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Dobro došli u predivnu obitelj Sinclair! Sinclairovi su predivna, vrlo bogata i ugledna obitelj s privatnim otokom. Oni su skupina četvero prijatelja i rođaka koji svako ljeto provode zajedno bezbrižno se zabavljajući i trošeći novac. Život im je lagan, bez ikakvih briga i problema. Međutim, u jednom trenutku, životi svih članova ove posebne obitelji zauvijek će se promijeniti… Savršen život savršene obitelji raspast će se na komadiće, a novac i ugled neće im pomoći. Tragična pogreška, obmane i laži uništit će mnoge živote, a mnogima neće biti jasno što se zapravo dogodilo…

Kako znati što je istina, a što laži?

Roman "Lažljivci" (We Were Liars, 2014) suvremen je i profinjeno napeti roman autorice E. Lockhart, finalistice nagrade National Book Award, dobitnice nagrade YA Goodreads Choice Award i počasne nagrade Printz Award. Ovaj roman za mlade (12+) stekao je svjetsku popularnost među čitateljima svih generacija zbog uzbudljive, intrigantne priče i tema koje se tiču i roditelja i djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– E. Lockhart - Lažljivci –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –